Minden, ami Budapesten történik, ami a fővárossal kapcsoalatos - információk, történések, történetek

Life of Budapest
kortárs tánc
sísuli
Kép szerzője: Pixabay

Már 30 műanyag pályán lehet megtanulni síelni

Szerző: Lobu.hu
2018. október 11.

Elindult a 'Tanulj Itthon Síelni!' kampány, ennek keretében síelést és hódeszkázást is oktatnak. A Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter szerint ezeket a sportágakat sosem késő elkezdeni, és Magyarországon a fiatalabbak és az idősebbek számára egyformán elérhető a síelés és a hódeszkázás.

További részletek

Olvasóink képei

Tölts fel Te is valamit a Lobu.hu galériájába!

Születésnapi rendezvényhelyszín

Születésnap Budapesten

Szerző: Lobu
2018. június 26.

A születésnap az egyik legtöbb érzelmet kiváltó ünnep az ember életében. Valaki szereti és van, akit kifejezetten rosszul érint. De az biztos, hogy senkit sem hagy hidegen. Azok, aki nem szeretik, arra hivatkoznak, hogy az öregedésükre emlékezteti őket ez a nap.

A főváros kertje

Egy csöndes zug a fővárosban – a Füvészkert

Szerző: Lobu
2018. június 24.

Az ELTE különleges oktatási egysége és az ország első botanikus kertje, és nem csak a Pál Utcai Fiúk miatt népszerű. Olyan érdekességek között pihentethetjük itt megfáradt gondolatainkat, mint a 150 éves páfrányfenyők, az orchideák, és a több száz fajta különleges kaktusz. Tökéletes helyszín, ha az ember el szeretne kicsit bújni a világ elől, akkor pedig még jobb, ha ezt valaki mással szeretné megtenni. 

Különleges rendezvényhelyszín a főváros szívében, amit ismerned kell!

Különleges rendezvényhelyszín a főváros szívében

Szerző: LK
2018. június 24.

Bármilyen rendezvényről is van szó, az egyik legfontosabb, a tökéletes helyszín megtalálása. Egy rosszul megválasztott helyszín az egész rendezvényre rányomhatja a bélyeget. A megfelelő helyszín megtalálása azonban egyáltalán nem egyszerű, hiszen számos tényezőre oda kel figyelni a választáskor.

Pályaudvarok Budapesten

Budapest Illusztris Pályaudvarai

Szerző: Lobu
2018. június 23.

Fővárosunk 3 gyönyörű pályaudvarral rendelkezik, amelyek mellett nap, mint nap elhaladunk és talán még egyszer sem néztük meg igazán, hogy hova is érkeztünk meg. A pályaudvarok többnyire nem a célt jelentik, csak egy közbeeső állomást az utunk során, vigyen az minket akár egy izgalmas, pezsgő nagyvárosba, vagy a nyugalmat jelentő otthonunkba.

Budapest leglátványosabb elemei, fővárosunk hídjai

Budapest egyik leglátványosabb elemei – Fővárosunk hídjai

Szerző: Life of Budapest
2018. június 22.

Budapest nem véletlenül olyan közkedvelt a turisták számára, hisz nézd csak meg, milyen gyönyörű. Sétálj végig éjszaka a Duna mentén, és garantáltan meseszép látnivalókban lesz részed!

Budapest Világörökségi Helyszínei

Budapest gyönyörű, világörökségi helyszínei

Szerző: Life of Budapest
2018. június 21.

Budapest több helyszínnel is felkerült az UNESCO Világörökségi Listájára. Ez a nagy megtiszteltetés nem csak a fővárosé, hanem az egész országé. Büszkék lehetünk rá, hogy ilyen különleges értékeket rejt a mi fővárosunk. Lássuk, melyek azok a helyszínek, amelyek méltónak találtattak rá, hogy felkerüljenek a Világörökségi Listára. 

Kövess minket

Címkék

Érdekesség Budapest Látványosság Szabadidős programok Kultúra Gasztronómia Buli Étterem Sport Budapesti étterem Budapesti épületek Fesztivál Koncert Gyerekprogram

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért.