Minden, ami Budapesten történik, ami a fővárossal kapcsoalatos - információk, történések, történetek

Life of Budapest
Dekk - közösségi tér
Járt utakon, járatlan utakon

Utazás Kiállítás 2020

Szerző: Orsi
2020. február 24.

Az Utazás Kiállítás idén 43. alkalommal nyitja meg kapuit az utazás szerelmeseinek nagy örömére. 2020. február 27. – március 1. között, 4 teljes napon át látogatható az ország legjelentősebb nemzetközi turisztikai seregszemléje a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén. Idén újdonságként  az esemény első, szakmai napján megrendezik a CheckINN Turisztikai Karrier Expót, mely bemutatja a turisztikai szektorban állást kínáló vállalkozásokat. Az Utazás Kiállítással egy időben ugyanúgy a Hungexpo területén lesz megtartva a hajózás szerelmeseinek a Budapest Boat Show és extrém élmények kedvelőinek a Járatlan Utakon fesztivál. 

További részletek

Olvasóink képei

Tölts fel Te is valamit a Lobu.hu galériájába!

Nemzeti Futóverseny

Jön a Nemzeti Futóverseny

Szerző: Lobu.hu
2019. május 7.

Június 8-án Budapesten rendezik meg első alkalommal a Nemzeti Futóversenyt, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az egészséges életmód és a rendszeres sportolás fontosságára.

Rúzsa Magdi

Jótékonysági koncert lesz az Erzsébet téren

Szerző: Lobu.hu
2019. május 6.

A koncertből befolyt összeget egy hazánkban egyedülálló intézmény, az első Autista Krízisház és Oktatási Központ létrehozására fordítják. Szijjártó-Nagy Szilvia, az Út a Mosolyért Alapítvány elnöke elmondta: az alapítvány az autizmussal élők és családtagjaik életének megkönnyítéséért dolgozik. Tevékenységük mottója: „Megérteni, elfogadni, segíteni”.

Matakó

Matakó kislány született a Fővárosi Állatkertben

Szerző: Lobu.hu
2019. május 6.

Matakókölyök született a Fővárosi Állat- és Növénykert Pálmaházában. A mostani újszülött matakókölyök nőstény, neve egyelőre még nincs.

https://nepszava.hu/3034391_nyitott-kapukkal-var-a-budapest100

Hétvégén ismét jön a főváros fesztiválja

Szerző: Lobu.hu
2019. május 3.

Kilencedik éve rendezik meg a város hétvégi fesztiválját, ahol egy kicsit más szemszögből nézhetünk a környezetünkre. Két napig minden a magyar Bauhausról szól majd – írja a nepszava.hu.

Európa-nap

Családi programokkal és futóversennyel ünnepelhetjük az Európa-napot

Szerző: Lobu.hu
2019. május 2.

A hazai művészvilág és közélet ismert szereplői is részt vesznek 2019. május 12-én, vasárnap, a Szabadság téren megrendezendő Európa-napon. Itt 15 kilométeres futóversennyel, családi és gyermekprogramokkal, illetve koncertekkel várják a résztvevőket.

Tabán majális

Nagy ingyenes buli készülődik Budapest kultikus koncerthelyszínén május elsején

Szerző: Lobu.hu
2019. április 29.

A Tabán a Gellért-hegy és a Várhegy közötti dombos terület nagy történelmi múlttal dicsekedhet. Emellett a nagy tágas park az 1970-es évektől a hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó helyszíne lett. A minden évben megtartott Május 1-i koncertek hagyománnyá váltak, az évek folyamán fellépett itt a „nagy generáció” összes képviselője.

Kövess minket

Címkék

Érdekesség Budapest Látványosság Szabadidős programok Kultúra Gasztronómia Buli Étterem Sport Budapesti étterem Budapesti épületek Fesztivál Koncert Gyerekprogram

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért.