Minden, ami Budapesten történik, ami a fővárossal kapcsoalatos - információk, történések, történetek

Life of Budapest
Földalatti Vasúti Múzeum
Szabadság híd

Ismét a gyalogosoké lesz a Szabadság híd

Szerző: Lobu.hu
2019. április 23.

A négy júliusi hétvégén lezárják a járműforgalom elől a Szabadság hidat, így az a gyalogosoké lesz július 6-7-én, 13-14-én, 20-21-én és 27-28-án.

További részletek

Olvasóink képei

Tölts fel Te is valamit a Lobu.hu galériájába!

Költészet napja

Világrekordra készülnek a magyar költészet napján

Szerző: Lobu.hu
2019. április 3.

Az egyéni versmondás világrekordját készül felállítani a költészet napja alkalmából Lutter Imre előadóművész, a Magyar Versmondók Egyesületének ügyvezető elnöke, aki 24 órás folyamatos versmondásba kezd.

Varázslatos világűr

Képzeletbeli űrutazás a Vajdahunyadvárban

Szerző: Lobu.hu
2019. április 1.

A szervezők azt írják: a játékos kiállításon a látogatók bebarangolhatják a Naprendszert és elmerészkedhetnek a Tejúton túlra is, miközben izgalmas feladványok és kihívások teszik próbára bátorságukat, tudásukat és érzékeiket.

Állatkerti séták

Indulnak az esti állatkerti séták

Szerző: Lobu.hu
2019. március 28.

Mától elkezdődik az esti séták szezonja a Fővárosi Állat- és Növénykertben, ahova a kulisszák iránt érdeklő látogatókat várják.

fotókiállítás

Moholy-Nagy László fotókiállítás nyílik

Szerző: Lobu.hu
2019. március 27.

Moholy-Nagy László, a 20. század talán legnagyobb hatású magyar képzőművésze fotográfiáiból nyílik tárlat a Mai Manó Házban Bauhaus100 - A zseniális kísérletező címmel. A közönség először láthatja Budapesten a Magyar Fotográfiai Múzeumban őrzött gyűjteményt – írja az infostart.hu.

Nemzetközi Könyvfesztivál

Közelít a Nemzetközi Könyvfesztivál ideje

Szerző: Lobu.hu
2019. március 27.

Huszonnégy országból mintegy 850 művész, író, tudós vesz részt vendégként a 26. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon április 25. és 28. között a Millenáris parkban.

Libegő

Idén elkezdik a Libegő felújítását

Szerző: Lobu.hu
2019. március 27.

Még ebben az évben elkezdődik a budapesti Libegő felújítása. A XII. kerületi önkormányzat 2019-es költségvetési terve szerint a Normafa Park rehabilitációjára 3,8 milliárd forintot költenek.

Kövess minket

Címkék

Érdekesség Budapest Látványosság Szabadidős programok Kultúra Gasztronómia Buli Étterem Sport Budapesti étterem Budapesti épületek Fesztivál Koncert Gyerekprogram

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért.