Minden, ami Budapesten történik, ami a fővárossal kapcsoalatos - információk, történések, történetek

Life of Budapest
Az Eventrend Group szakértő kezeibe került az ikonikus Gundel

AZ ÉV HOTELE címért versenyben a Duna Relax!

Szerző: Orsi
2021. január 12.

A felnőttbarát Duna Relax Hotel részt vesz AZ ÉV HOTELE televíziós vetélkedőben. A ráckevei szálloda jó eséllyel indul a megtisztelő elismerésért, amelyet a közönség szavazatainak segítségével nyerhet el. Az RTL Klubon január 10-én volt az első adás, amelyben szerepelt. Ebben a Best of AZ ÉV HOTELE műsor keretein belül bemutatkozott a Duna Relax Hotel mellett Thermal Hotel Visegrád is.

További részletek

Olvasóink képei

Tölts fel Te is valamit a Lobu.hu galériájába!

P'Art Kávéház

Magas kultúra és kiváló gasztronómia egy helyen

Szerző: Lobu.hu
2019. május 15.

Lássuk be, egy olyan program megszervezése, amikor több élvezetet szeretnénk összekapcsolni, sok esetben nehézkes, hiszen a legtöbb kulturális intézmény pusztán egy büfével rendelkezik, amely ugyan lehet magas minőségű, ám semmiképp sem adhatja vissza a „megérdemlem” érzést.  Ha pedig két különböző helyszínre kell menni ahhoz, hogy az ember élvezzen egy felemelő előadást, és rohanás nélkül, kiváló minőségű fogásokat fogyasszon el, az rögtön felveti a nehéz fővárosi parkolás kényes kérdését, és a kiválasztott étterem zsúfoltságát.

Műtárgyak Éjszakája

Közeledik a Műtárgyak Éjszakája

Szerző: Lobu.hu
2019. május 9.

Idén harmadszorra rendezi meg a műtárgy.com népszerű, nyárindító művészeti programsorozatát, a Műtárgyak Éjszakáját. A rendezvény a tavalyihoz hasonlóan háromnapos lesz: május 30-tól június 1-ig 50 fővárosi helyszínen, több mint 100 program várja az érdeklődőket.

Aquincum

Hétvégén Floralia virágünnep az Aquincumban

Szerző: Lobu.hu
2019. május 7.

Harmincadik alkalommal rendezik meg a római hagyományokat felidéző Floralia virágünnepet az Aquincumi Múzeumban. A megnyitás 125. évfordulójáról is megemlékeznek az idén három naposra bővített programon május 10. és 12. között, amelyen a világ legrégebbi orgonájának rekonstrukcióit is megszólaltatják.

Nemzeti Futóverseny

Jön a Nemzeti Futóverseny

Szerző: Lobu.hu
2019. május 7.

Június 8-án Budapesten rendezik meg első alkalommal a Nemzeti Futóversenyt, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az egészséges életmód és a rendszeres sportolás fontosságára.

Rúzsa Magdi

Jótékonysági koncert lesz az Erzsébet téren

Szerző: Lobu.hu
2019. május 6.

A koncertből befolyt összeget egy hazánkban egyedülálló intézmény, az első Autista Krízisház és Oktatási Központ létrehozására fordítják. Szijjártó-Nagy Szilvia, az Út a Mosolyért Alapítvány elnöke elmondta: az alapítvány az autizmussal élők és családtagjaik életének megkönnyítéséért dolgozik. Tevékenységük mottója: „Megérteni, elfogadni, segíteni”.

Matakó

Matakó kislány született a Fővárosi Állatkertben

Szerző: Lobu.hu
2019. május 6.

Matakókölyök született a Fővárosi Állat- és Növénykert Pálmaházában. A mostani újszülött matakókölyök nőstény, neve egyelőre még nincs.

Kövess minket

Címkék

Érdekesség Budapest Látványosság Szabadidős programok Kultúra Gasztronómia Buli Étterem Sport Budapesti étterem Budapesti épületek Fesztivál Koncert Gyerekprogram

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért.