Minden, ami Budapesten történik, ami a fővárossal kapcsoalatos - információk, történések, történetek

Life of Budapest
Az Eventrend Group szakértő kezeibe került az ikonikus Gundel
Zenés piknik a kastélykertben

Zenés piknik estek a Tündérkert Hotelben

Szerző: Orsi
2021. július 1.

Bevált recepten ne változtass, mondja a bölcselet. A noszvaji Tündérkert Hotelnek lett egy közelmúltban kipróbált saját receptje, amelynek hatalmas sikere volt, és amelynek eredménye egy felemelő élmény – és ezt a szálloda bárkivel szíves-örömest megosztja. 

További részletek

Olvasóink képei

Tölts fel Te is valamit a Lobu.hu galériájába!

Eleven Tavasz

Ismét lesz ELEVEN Tavasz

Szerző: Lobu.hu
2019. május 20.

Egykor Kosztolányi Dezső és Karinthy Frigyes töltötte itt a szabadidejét, és merített ihletet az alkotáshoz. A Bartók Béla út ma boulevard-ként vált forgalmas utcából közösségé a sokszínű helyi vállalkozásoknak, izgalmas művészeti programot kínáló galériáknak, az éttermeknek, borozóknak és kávézóknak köszönhetően.

P'Art Kávéház

Magas kultúra és kiváló gasztronómia egy helyen

Szerző: Lobu.hu
2019. május 15.

Lássuk be, egy olyan program megszervezése, amikor több élvezetet szeretnénk összekapcsolni, sok esetben nehézkes, hiszen a legtöbb kulturális intézmény pusztán egy büfével rendelkezik, amely ugyan lehet magas minőségű, ám semmiképp sem adhatja vissza a „megérdemlem” érzést.  Ha pedig két különböző helyszínre kell menni ahhoz, hogy az ember élvezzen egy felemelő előadást, és rohanás nélkül, kiváló minőségű fogásokat fogyasszon el, az rögtön felveti a nehéz fővárosi parkolás kényes kérdését, és a kiválasztott étterem zsúfoltságát.

Műtárgyak Éjszakája

Közeledik a Műtárgyak Éjszakája

Szerző: Lobu.hu
2019. május 9.

Idén harmadszorra rendezi meg a műtárgy.com népszerű, nyárindító művészeti programsorozatát, a Műtárgyak Éjszakáját. A rendezvény a tavalyihoz hasonlóan háromnapos lesz: május 30-tól június 1-ig 50 fővárosi helyszínen, több mint 100 program várja az érdeklődőket.

Aquincum

Hétvégén Floralia virágünnep az Aquincumban

Szerző: Lobu.hu
2019. május 7.

Harmincadik alkalommal rendezik meg a római hagyományokat felidéző Floralia virágünnepet az Aquincumi Múzeumban. A megnyitás 125. évfordulójáról is megemlékeznek az idén három naposra bővített programon május 10. és 12. között, amelyen a világ legrégebbi orgonájának rekonstrukcióit is megszólaltatják.

Nemzeti Futóverseny

Jön a Nemzeti Futóverseny

Szerző: Lobu.hu
2019. május 7.

Június 8-án Budapesten rendezik meg első alkalommal a Nemzeti Futóversenyt, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az egészséges életmód és a rendszeres sportolás fontosságára.

Rúzsa Magdi

Jótékonysági koncert lesz az Erzsébet téren

Szerző: Lobu.hu
2019. május 6.

A koncertből befolyt összeget egy hazánkban egyedülálló intézmény, az első Autista Krízisház és Oktatási Központ létrehozására fordítják. Szijjártó-Nagy Szilvia, az Út a Mosolyért Alapítvány elnöke elmondta: az alapítvány az autizmussal élők és családtagjaik életének megkönnyítéséért dolgozik. Tevékenységük mottója: „Megérteni, elfogadni, segíteni”.

Kövess minket

Címkék

Érdekesség Budapest Látványosság Szabadidős programok Kultúra Gasztronómia Buli Étterem Sport Budapesti étterem Budapesti épületek Fesztivál Koncert Gyerekprogram

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért.