Metallica koncert Budapesten!

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Budapesten lép fel a Metallica

Ismét Budapesten lép fel a Metallica! 8 éve zenéltek nálunk utoljára és 2018. április 5-én ismét itt koncerteznek. Az esemény a Papp László Arénában lesz.

Metallica koncert a fővárosban

Budapesten lép fel a Metallica

1981- ben alapították Los Angelesben a Metallica zenekart, mely gyorsan vált nagyon népszerűvé. először csak Amerika, majd világ szerte is. Nem is véletlen, hogy a 80-as, 90-es évek meghatározó bandájává váltak.  Számtalan díjat nyertek, melyek közül kiemelkedik a 9 Grammy díj, de mellette nyertek két alkalommal az MTV Video Music Awards-on is.  A díjaik nagy többségét a 90-es években nyerték, de a Grammy azért ebből a szempontból is kivétel, mivel abból 5-öt 2000 után zsebeltek be. Érdekes, de 2009 után már egyetlen nagyobb elismerést nem “húztak be”.

 

A turné 2017 szeptemberében indul Amszterdamban. 29 városban lépnek fel összesen és nem egy helyen fognak “duplázni” is. Sajnos Budapest nem esik bele ebbe  sorba, de első körben örüljünk a szimpla koncertnek is. Közép-Európából nem csak nálunk, hanem a környéken is fellépnek még, többek között Prágában, Bécsben és Krakkóban is lesz Metallica koncert.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Koncert