Budapesti hidak lezárása

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Lezárják éjszakánként a budapesti hidakat

Lezárják éjszakánként a főváros majd’ összes hídját. Mutatjuk, hogy mikor és mennyi időre kell számítani a korlátozásokra!

Lezárják Budapest hídjait

Itt a tavasz végre, mindannyian vártunk rá. A tél ismét okozott fejtörést, mely nem csak a hidegben és a hóban mutatkozott meg.Ilyenkor nincs lehetőség a hatékony kültéri takarításra, így a télen felhalmozódott koszt és piszkot ilyenkor kell eltakarítani.

A tavasz beköszöntével tehát elérkezett a budapesti hidak mosásának szezonja is, első körben a Lánchidat és a Millenniumi hidat mossák le, illetve egyszer s mind megtisztítják a Váralagút mozaikborítását is.Ezen héten éjszakánként lemossák a Váralagutat, a Lánchidat, a városligeti Millenniumi hidat (Zielinski-híd) és a Szabadság hidat.

Az FKF munkatársai a Váralagutat április 9. és 13. között, a Lánchidat és a városligeti Millenniumi hidat április 11-én, a Szabadság hidat pedig április 12-én 23 óra 30 perctől hajnal fél ötig mossák.A Váralagutat, a Lánchidat és a Szabadság hidat a munkák idejére lezárják a forgalom elől. A Millenniumi híd lezárására nincs szükség, mivel lemosása lezárás nélkül is elvégezhető.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest