A buszsávok tényleges érvénybe lépéséről a cég később külön tájékoztatja a közlekedőket.

Life of Budapest


Szerző: Lobu.hu

Buszsávokat kap az Üllői út

Miután az M3 metróvonal északi szakaszának felújítása végéhez közeledik, a déli szakaszának rekonstrukciója pedig hamarosan elindul, ma megkezdődnek a metrópótláshoz szükséges út- és forgalomtechnikai kialakítások. A BKV szerint a munkálatok várhatóan négy hétig tartanak.

Buszsáv az Üllői úton
Kép szerzője: wikipedia.org Rimanóczy Jenő

Az Üllői úton, a Nagyvárad tér és Határ út között buszsávokat jelölnek ki, és elhelyezik az új forgalmi rendet jelző táblákat. A déli vonalszakaszt érintő metrópótlás megkezdéséig az Üllői úton a jelenlegi forgalmi rend lesz érvényben, tehát minden forgalmi sáv használható, de esetenként a munkavégzés miatt lassulhat a forgalom. A buszsávok tényleges érvénybe lépéséről a cég később külön tájékoztatja a közlekedőket.

Az Üllői úton végzett munkálatokkal egy időben a Nagyvárad téren, valamint a XIII. kerület Váci út - Lőportár utca kereszteződésében a pótlóbuszok visszafordulását elősegítő jelzőlámpás csomópontok átépítése is megkezdődik.

A BKV kéri az említett útszakaszokon közlekedőket, hogy kiemelt figyelemmel és óvatossággal vezessenek.

Forrás: https://hvg.hu/gazdasag/20190308_Kozeleg_a_metropotlas_kovetkezo_uteme_jonnek_a_buszsavok_az_Ulloi_uton

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Rövid hírek, Utazás

Kövess minket

Címkék

Érdekesség Budapest Látványosság Szabadidős programok Kultúra Gasztronómia Buli Étterem Sport Budapesti étterem Budapesti épületek Fesztivál Koncert Gyerekprogram

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért.