Hírek Budapest életéből, a főváros programjai, újdonságai, party és buli ajánló, színházi körkép, étterem és kávézó tesztek, a legjobb hétvégi események, kirándulási lehetőségek.

Life of Budapest


Cikkek, Budapesti hírek

Hírek Budapest életéből, újdonságok, budapesti programok, látnivalók, nevezetességek, buli ajánlók. Hírek Budapest eseményeiről, hétvégi programjaról, éttermekről és színházról.

 

Híreket keres Budapestről?

 

A Life of Budapest minden hírről beszámol ami Budapestet érinti. Hírek Budapestről? Itt mindent megtalál!

 

Nemzetközi Természetfilm Fesztivál

Jön az V. Nemzetközi Természetfilm Fesztivál

2019.02.18.

Természetvédelmi filmszemle, vásár, kiállítások, bemutatók és játszóházak is várják az V. Nemzetközi Természetfilm Fesztivál látogatóit Gödöllőn.

Gyógyszálló Budapest

Özönlenek Budapestre a turisták

2019.02.18.

Rekordév volt 2018 Budapest vendégforgalmában, amiben fontos húzóerő volt a belföldi vendégszám és a vendégéjszakák növekedése - közölte a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ az MTI-vel.

Utazás Kiállítás 2019

Utazás 2019 Kiállítás

2019.02.18.

Február 21. és 24. között rendezik meg az ország és a régió legjelentősebb nemzetközi turisztikai seregszemléjét, az Utazás 2019 kiállítást.  

Széll Kálmán tér

Április végén lehet szobra Széll Kálmánnak a Széll Kálmán téren

2019.02.18.

Április végén lehet szobra a Széll Kálmán téren a névadó egykori miniszterelnöknek - a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén hagyhatja jóvá a nyílt pályázaton nyertes alkotás felállítását.

tízezres

Eltűnnek a régi tízezresek

2019.02.18.

A Magyar Nemzeti Bank december 31-én bevonja a forgalomból a régi tízezer forintos bankjegyeket, ezzel az év végén befejeződik a forint bankjegyek öt évvel ezelőtt elkezdett megújítása.

Bakáts tér

Már az idén elkezdődhet a Bakáts tér felújítása

2019.02.18.

Elkészültek a IX. kerületi Bakáts tér felújításának kivételi tervei, a közbeszerzés után már idén elkezdődhetnek a munkálatok. Ezt az InfoRádiónak mondta a Ferencvárosi Önkormányzat főépítésze.

kátyú

A casco nem váltja ki a kátyúbiztosítást

2019.02.18.

Már kátyúbiztosítást is lehet kötni. A kátyúk által a gépjárművekben okozott károkat az illetékes útkezelők csak a panaszok mintegy felében térítik meg. Az évi néhány ezer forintos kátyúbiztosítás azonban...

Nemzeti Táncszínház

Felavatták a Nemzeti Táncszínház új épületét

2019.02.18.

Áder János köztársasági elnök péntek este felavatta a Nemzeti Táncszínház új épületét a fővárosi Millenáris parkban a Budapest Táncfesztivál nyitógálája keretében. Az államfő elmondta: "A Nemzeti Táncszínház...

szmog

Budapesten sem érdemes sok időt tölteni a szabadban most

2019.02.18.

Több településen ismét romlott a levegőminőség az elmúlt napokban. A Nemzeti Népegészségügyi Központ tudtatta: Miskolcon és Nyíregyházán egészségtelennek minősítették a levegőt, további tíz településen –...

1/11

címkék: