Hírek Budapest életéből, a főváros programjai, újdonságai, party és buli ajánló, színházi körkép, étterem és kávézó tesztek, a legjobb hétvégi események, kirándulási lehetőségek.

Life of Budapest


Cikkek, Budapesti hírek

Hírek Budapest életéből, újdonságok, budapesti programok, látnivalók, nevezetességek, buli ajánlók. Hírek Budapest eseményeiről, hétvégi programjaról, éttermekről és színházról.

 

Híreket keres Budapestről?

 

A Life of Budapest minden hírről beszámol ami Budapestet érinti. Hírek Budapestről? Itt mindent megtalál!

 

Karácsonyi vásárlási láz

Tolongás és rohanás – kezdődik a karácsonyi hajrá

2018.12.12.

Várhatóan egyre többen kapnak majd észbe az ünnepi beszerzések miatt, így a bevásárlóközpontokban, piacokon és kirakodókon is napról napra nagyobb tömeg zsúfolódhat össze. Már bronz vasárnaptól megugrik a vásárlók...

Homeopátia

Nagy változás jöhet a homeopátiás szerek forgalmazásában januártól

2018.12.12.

Ha a parlament elfogadja a jogszabálymódosítást, akkor januártól írásban kell tájékoztatni a betegeket homeopátiás gyógyszerek ajánlásakor. Ezzel valószínűleg csökken a homeopátiás szerek használata.

nyugdíj

Egyre többen gondoskodnak előre a nyugdíjas éveikről

2018.12.12.

Az előtakarékosság fontosságára hívja fel a figyelmet a pénztárszövetség. Ezt azzal magyarázza, hogy egyre nagyobb a különbség a bérek és a nyugdíjak között. Nyugdíjcélú megtakarítása egyébként egyre több magyarnak van.

bankkártya

30 éve adták ki az első magyar bankkártyát

2018.12.12.

1988-ban nemcsak Magyarország, hanem egész Közép-Kelet-Európa első bankkártyáját az MKB Bank adta ki.

Greenpeace

Rákkeltő anyagot találtak több 18. kerületi kútban

2018.12.12.

A Greenpeace vizsgálta a talajvizet a 18. kerületben, az egykori hulladéklerakó, a Cséry-telep mellett. A vizsgált minták szerint az itteni vízben rákkeltő anyagok mutathatók ki. A környezetvédők szerint mihamarabb...

reptér

Visszavonták a már épülő ferihegyi parkolóház engedélyét

2018.12.12.

Visszavonta a hatszintes ferihegyi parkolóház engedélyét Budapest Főváros Kormányhivatala. Az Index szerint az építési engedély visszavonását nem indokolta a kormányhivatal, de elképzelhető, hogy a későbbre tervezett...

csomagküldés

Mit tehetünk, ha sérülten érkezik a csomag?

2018.12.12.

Karácsony közeledtével egyre több panasz érkezik a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetségéhez a törötten, sérülten érkező csomagokról. Ezeket a fogyasztók az interneten keresztül vásárolták.

Posta

Elektromos triciklikre pattannak a postások

2018.12.12.

A Magyar Posta idén több mint 500 kézbesítéshez használható járművet vásárolt, több milliárd forintért. Többek között motorokat, kis- és nagyteherautókat, illetve elektromos tricikliket vettek.  

Óraátállítás kérdése

A nyári időszámítás felé hajlunk

2018.12.11.

Ezer embert kérdezett meg a Publicus Intézet november 14. és 21. között. A reprezentatív közvélemény kutatásban arra voltak kíváncsiak, hogyan állnak a magyarok az óraátállításhoz és melyik szerint szeretnék élni az...

1/11

címkék: