Hírek Budapest életéből, a főváros programjai, újdonságai, party és buli ajánló, színházi körkép, étterem és kávézó tesztek, a legjobb hétvégi események, kirándulási lehetőségek.

Life of Budapest


Cikkek, Budapesti hírek

Hírek Budapest életéből, újdonságok, budapesti programok, látnivalók, nevezetességek, buli ajánlók. Hírek Budapest eseményeiről, hétvégi programjaról, éttermekről és színházról.

 

Híreket keres Budapestről?

 

A Life of Budapest minden hírről beszámol ami Budapestet érinti. Hírek Budapestről? Itt mindent megtalál!

 

Az Eventrend Group szakértő kezeibe került az ikonikus Gundel

Az Eventrend Group szakértő kezeibe került az ikonikus Gundel

2021.01.25.

Újabb budapesti bakancslistás történelmi helyszínt gondoz az Eventrend Group, mert 2021 májusától átveszi a Gundel Étterem és a hozzá tartozó Bagolyvár Étterem teljeskörű üzemeltetését. Izgatottan várjuk az...

Aranynap díj

Aranynap-díj 2019 - a rendezvényes szakma legjobbjai

2020.07.08.

Idén 15. alkalommal rendezték meg a Day Holiday Kft. Aranynap-díj átadó ünnepségét július 3-án a Párisi Udvar Hotel Budapest Passage-ban. A rendezvényszervező cég rendezvények, konferenciák, tréningek szervezésére alakult...

Dekk - közösségi tér

Dekk - közösségi tér

2020.06.30.

A Papp László Budapest Sportaréna továbbra is zárva tartja kapuit, legalábbis az épület kapuit, ugyanis a helyzet adta új lehetőség új közösségi teret teremtett. A dekket a kényszer szülte, ám úgy néz ki, hogy csak az...

Margitsziget

Sitt helyett park lesz a régi teniszközpont helyén, a Margitszigeten

2019.05.31.

A római-part fejlesztése során minőségjavító intézkedéseken belül játszótereket újítanak majd fel, illetve alakítanak ki.

Blaha Lujza tér

Még két és fél évet várnunk kell a szebb Blahára

2019.05.31.

A tervek szerint 2021 végére újulhat meg a Blaha Lujza tér több mint négymilliárd forintos fővárosi és kormányzati forrásból.

Lánchíd

Novemberben kezdődhet a Lánchíd és környékének a felújítása

2019.05.30.

A tervek szerint novemberben kezdődhetnek meg a Lánchíd, a Széchenyi István tér alatti villamos-közúti aluljáró, valamint a budai váralagút felújítási munkálatai, forgalomkorlátozás csak később várható.

Meteorológiai Szolgálat

Változott a meteorológiai riasztási rendszer

2019.05.30.

Tegnap élesítették az új rendszert, amelyben megváltoztatták a heves zivatar riasztás és figyelmeztetés kritériumát.

elektromos autó

Eddig tartott az elektromos töltés aranykora

2019.05.30.

Az Elmű-Émász már elindította az új digitális direkt fizetési megoldás tesztüzemét; 5 kiválasztott töltőoszlopon várhatóan 1 hónapig 10 Ft/kWh egységáron tölthetik fel járműveiket az e-autósok. A próbaidőszak után...

dugódíj

Átment a dugódíj

2019.05.30.

Elfogadta a 2030-ig szóló fővárosi közlekedésfejlesztési stratégiát, a Budapesti mobilitási tervet (BMT) a Fővárosi Közgyűlés.

1/11

címkék: