Hírek Budapest életéből, a főváros programjai, újdonságai, party és buli ajánló, színházi körkép, étterem és kávézó tesztek, a legjobb hétvégi események, kirándulási lehetőségek.

Life of Budapest


Cikkek, Budapesti hírek

Hírek Budapest életéből, újdonságok, budapesti programok, látnivalók, nevezetességek, buli ajánlók. Hírek Budapest eseményeiről, hétvégi programjaról, éttermekről és színházról.

 

Híreket keres Budapestről?

 

A Life of Budapest minden hírről beszámol ami Budapestet érinti. Hírek Budapestről? Itt mindent megtalál!

 

Kórusok éjszakája

Kórusok éjszakája Budapesten

2019.05.29.

Szombaton rendezik meg a Kórusok éjszakáját a józsefvárosi Palotanegyedben, ahol tíz helyszínen mintegy 50 kórus várja a közönséget koncertekkel utcákon, tereken és belső kertekben, udvarokban.

kutyafuttató

Megnyílt Budapest első erdei kutyafuttatója

2019.05.29.

A főváros első erdei kutyafuttatója a Budapesti Erdészet kezdeményezésére, a XVIII. kerületi önkormányzat támogatásával készült el. Az 1,7 hektáros, a Halmierdőben található, elkerített tisztáson a kutyák a...

Nyugati pályaudvar

Kritikus a helyzet a Nyugati pályaudvaron

2019.05.29.

Jövőre megkezdődhet a Nyugati pályaudvar tetőszerkezetének felújítása – mondta a MÁV elnök-vezérigazgatója az InfoRádiónak. Homolya Róbert hozzátette: az aluljáróban is utasközpontú fejlesztésre van szükség.

Fővárosi Állat és Növénykert

A legjobb európai állatkertek közé került a budapesti

2019.05.28.

Bár az állatkertek világában nincs hivatalos ranglista, a jelentősebb európai állatkertek körében létezik egy mértékadó értékelési rendszer. Ennek szellemi atyja a brit Anthony Sheridan, aki ugyan nem klasszikus értelemben...

Duna

Teli van antibiotikummal a Duna

2019.05.28.

A Temzétől a Tigrisig több száz folyó antibiotikum-koncentrációját vizsgálták meg szakemberek egy nemzetközi, átfogó kutatás keretében - írja a Guardian információi alapján a hvg.hu. A Helsinkiben ismertetett eredmények...

Keleti pályaudvar

Nincs gond a Keleti új kijelzőivel

2019.05.28.

Tegnap több lap is arról számolt be, hogy baj van a Keleti pályaudvar kijelzőivel. A VG.hu kérdésre a vasúttársaság ezt az információt cáfolta.

Alsó rakpart

Elöntheti a Duna az alsó rakpartot

2019.05.28.

A legfrissebb meteorológiai előrejelzések szerint a következő 48 órában az árhullámok kialakulásának szempontjából meghatározó bajor és osztrák vízgyűjtőkön újra jelentős mennyiségű (területi átlagban 33-65 mm) eső várható.

Renoir

Már látható a Renoir kép a Szépművészetiben

2019.05.27.

Péntek óta a közönség is láthatja Renoir Fekvő női akt című festményét, amelyet nemrég vásárolt meg a Szépművészeti Múzeum 3 és fél milliárd forintnak megfelelő összegért.

Fagylalt

Megvan az év fagylaltja

2019.05.27.

Első alkalommal rendezték meg az Év fagylaltja országos cukrászversenyt és fesztivált, amelynek múlt csütörtökön Szombathely főtere adott otthont.

2/11

címkék: