Hírek Budapest életéből, a főváros programjai, újdonságai, party és buli ajánló, színházi körkép, étterem és kávézó tesztek, a legjobb hétvégi események, kirándulási lehetőségek.

Life of Budapest


Cikkek, Budapesti hírek

Hírek Budapest életéből, újdonságok, budapesti programok, látnivalók, nevezetességek, buli ajánlók. Hírek Budapest eseményeiről, hétvégi programjaról, éttermekről és színházról.

 

Híreket keres Budapestről?

 

A Life of Budapest minden hírről beszámol ami Budapestet érinti. Hírek Budapestről? Itt mindent megtalál!

 

Ráckevei HÉV

Megfelezik a ráckevei hév vonalát a hétvégére

2019.04.25.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tudtatta, hogy a HÉV-szerelvények szombaton és vasárnap a Közvágóhíd végállomás felől csak Soroksár, Hősök teréig, Ráckeve, valamint Tököl végállomás felől pedig Szigetszentmiklósig járnak.

Táncválasztó

Jön a Nagy Táncválasztó

2019.04.25.

A Nagy táncválasztó mindazokat szeretné megszólítani, akik eddig még nem táncoltak, de szeretnék kipróbálni - mondta el a köztévében Török Jolán, a Magyar Táncművészeti Egyetem művészeti, szakmai tanácsadója.

Föld Fesztivál az Állatkertben

Föld Fesztivál az Állatkertben

2019.04.25.

Rengeteg programmal készül az Állatkert a most következő hétvégére. A Föld Fesztivál már április 26-án, azaz pénteken elkezdődik, és egészen 28-áig, tehát vasárnapig tart. Maga a fesztivál tulajdonképpen a Föld...

Budapest Park

Kezdődik a buliszezon, hétvégén nyit a Budapest Park

2019.04.25.

Április 25-éna Fővárosi Rapcirkusszal és a Queens Party speciális kiadásával hivatalosan is megkezdődik a buliszezon: nyit a Budapest Park.

bomba

Lezárják a Bozsik stadion környékét vasárnap bombamentesítés miatt

2019.04.24.

Világháborús robbanótestet hatástalanítanak vasárnap a Bozsik Stadionnál, emiatt a XIX. és a XVIII. kerületben is lezárásokra, forgalomkorlátozásra kell készülni – írja az MTI.

Fogaskerekű

Ismét meg lehet előzni a fogaskerekűt

2019.04.24.

Kora ősz helyett április 27-én rendezi meg a Hegyvidéki Önkormányzat és a Hegyvidéki Szabadidősport Nonprofit Kft. a XII. kerület kedvenc terepversenyét, az Előzd meg a Fogaskerekűt. Itt nem csak futva, hanem kerékpárral,...

Országos rendőr és tűzoltó nap

Országos rendőr- és tűzoltónap lesz Budapesten

2019.04.24.

Mukics Dániel, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője a köztévében elmondta: szombat reggel kéttucatnyi tűzoltóautó indul el szirénázva az Óbudai Flórián térről, hogy a rendőrkonvojjal találkozva a...

Repülési tilalom augusztustól

Augusztustól repülési tilalom lesz Budapest felett

2019.04.24.

Augusztustól bevezetik az éjszakai repülési tilalmat Budapest felett éjfél és hajnali öt óra között. A mélyalvási időszakban tervezetten nem szállhatnak majd fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren. Az erről...

Bárányhimlő elleni védőoltás

Kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24.

Szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni. Ezt Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár jelentette be.

11/11

címkék: