Budapesti reklám a CNN-en

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Így népszerűsíti a CNN Magyarországot

A napokban futótűzként terjedt el a magyar médiában, hogy Budapestet fogja reklámozni a CNN. Íme, most megmutatjuk, hogy mivel!

 

Budapesti reklám a CNN-en

Így népszerűsíti a CNN Magyarországot

Tegnap már beszámoltunk arról, hogy Budapestet fogja promótálni, külföldön reklámozni a CNN. Elképesztő előnyökkel jár ez az országnak és a fővárosnak is, mivel így egyre többen és több helyen ismerhetik meg a város nevét és érdekességeit.A turizmus a legdinamikusabban fejlődő iparág a Földön, mely természetesen Magyarországon is kulcsszerepet kap. A GDP egy jelentős százaléka innen folyik be.

A tegnapi hírben már megemlítettük, de nem árt még egyszer hangsúlyozni, hogy Magyarország idén nagyon sok pénzt költ az ország és Budapest reklámozására. Ennek egyik hozománya az, hogy az online kampányok előtérbe kerülnek.

Itt jön a képbe ez az igencsak egyedi és összetett reklámfilm, melyet a magyar fővárosról forgattak, és melyet a CNN több, mint 800 alkalommal fog levetíteni.Ilyen példákat már rengeteget láttunk a múltban más országokkal kapcsolatban és végre Budapest is a főszereplője lehet egy ilyen kampánynak.

A következő oldalon megmutatjuk a videót!

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest