Bekamerázták a Combinókat

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Bekamerázzák az összes Combinót

Mostantól biztonságosabb és kiszámíthatóbb lesz az utazás a főváros egyik legforgalmasabb villamosvonalán. Eljön az ideje, hogy Budapest lesz a nemzetközi követendő példa?

Combinók bekamerázása

Bekamerázzák az összes Combinót

Tovább fokozódik a biztonság: bekamerázták az összes Combinót Budapesten.A világ legnagyobb városaiban is óriási gondot okoz az, hogy a közösségi járműveken folyamatosan zsebtolvajok dolgoznak, megnehezítve ezáltal az utasok mindennapjait. Sajnos ezzel Budapest is így van, évente sok ezer ilyen eset történik. A dolog kellemetlenségét nem is kell tovább részletezni, hiszen mindenki hallott már ilyen esetről, illetve eltudja képzelni a szituációt.

 

A fővárosban óriási hangsúlyt fektetnek éppen ezért a megelőzésre, éppen ezért most az egyik legforgalmasabb vonalon közlekedő járműveket kamerázzák be, hogy elejét vegyék az ilyen kísérleteknek.

 

A 4-es és a 6-os vonalon közlekedő Combino villamosokról van szó egészen pontosan. A járművek belsejére, illetve a megállók tereire vonatkozik a felszerelés. De nem csak ezek a fejlesztések történnek meg, hiszen most már a teljes vonalon is elérhető lesz a Forgalomirányítási és Utastájékoztatási Rendszer, azaz a FUTÁR, így már a 4-es és a 6-os vonal megállóiba telepített kijelzők is megjelenítik a villamosok valós indulási idejét.

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest