Construma kiállítás Budapesten

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Megnyílt a Construma Budapesten

Megnyílt az ország egyik legnagyobb, de mindenképpen legjelentősebb kiállítása a fővárosban. Itt minden újdonságot láthat az ember, ami a jövő lakásberendezését illeti!

Megnyílt a Construma kiállítás a fővárosban

Megnyílt a Construma Budapesten

Megnyílt a 37. Construma építőipari és otthonteremtési szakkiállítás szerdán Budapesten, a Hungexpo vásárközpontban 18 ország csaknem 600 kiállítója várja az érdeklődőket április 11. és 15. között.

Az építőipar Magyarország egyik fontos nemzetgazdasági ágazata. Ezt bizonyítja, hogy tavaly az építőipar adta több mint az egyötödét a bruttó hazai termék (GDP) 4,2 százalékos bővülésének, ráadásul a szektor 2017-ben 29,6 százalékkal nőtt az előző évhez képest. Az építőiparban foglalkoztatottak száma meghaladta a 300 ezret, az ágazat hazai beruházásai tavaly 6600 milliárd forintot értek el, teljesítménye pedig a 3000 milliárd forintot is túlszárnyalta.

Látni kell azt is, hogy az építőipar ma már más tudást követel és ennek megfelelően kell tanítani a fiatalokat. Az ágazatban megjelenő új technológiák, az új gépek és eszközök új tudást igényelnek.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest