Design-kiállítás Budapesten!

Life of Budapest


Szerző: Kósa Krisztina

Nemzetközi design-kiállítás a Budapest Projekt Galériában

A Budapest Projekt Galéria ad otthont a 2017.10.09-én megnyíló nemzetközi design-kiállításnak, mely három hétig lesz látogatható. A tárlat frissítő újdonságként hat majd a közönségre. És hogy miért? Lássuk!

Design-kiállítás Budapesten!

Nemzetközi design-kiállítás a Budapest Projekt Galériában

Negyven ország különleges és igazán meghatározó desginereit mutatja be a nemzetközi design-kiállítás, mely október 9-étől három hétig lesz látogatható a Design Hét Budapest keretében. A 40x40 kiállítás várhatóan üde színfolt lesz a 2017-es Design Héten, hiszen egyedülálló módon mutatja be a nemzetközi design trendeket. Akik szeretik a kulturális újdonságokat, azok minden bizonnyal örömmel fogyasztják majd ezt a nem mindennapi és újszerű élményt. 

 

Az olasz A' Design Award & Competition a legjelentősebb nemzetközi design díjak egyike; minden évben elismeri a világ legjobb tervezőit. A projektek több mint 100 kategóriában kerülnek díjazásra, és azt mondhatjuk, hogy ebből a tortából szerencsére már hazánk designereinek is egyre nagyobb szelet jut.

 

 

Az elismerést többek közt olyan kategóriákban osztogatják, mint belsőépítészet, bútortervezés, csomagolás, textiltervezés, webdizájn vagy játéktervezés. Maga a díj azért is különleges, mivel nem igazán pénzbeli elismerés jár cserébe, hanem ismeretség – ezzel is elősegítve és egyengetve a formatervezők karrierjét.  

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Érdekesség, Kiállítás, Kultúra, Látványosság