Az egészség mindenki számára a legnagyobb kincs.

Life of Budapest


Egészség

A hetedikes fiúknak is ingyen járhat a HPV-oltás

A hetedikes fiúknak is ingyen járhat a HPV-oltás

2019.02.19.

Az RTL Klub információ szerint az Emberi Erőforrások Minisztériuma azt tervezi, hogy a hetedikes fiúk is ingyen megkaphatják a HPV vírus elleni védőoltást.

Már hivatalosan itt a pollenszezon

Már hivatalosan itt a pollenszezon

2019.02.19.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ jelentése szerint az éger virágpora már az elmúlt héten többfelé tüneteket okozó mennyiségben jelent meg. A mogyoró, valamint a ciprus- és tiszafafélék pollenkoncentrációja jellemzően...

szmog

Budapesten sem érdemes sok időt tölteni a szabadban most

2019.02.18.

Több településen ismét romlott a levegőminőség az elmúlt napokban. A Nemzeti Népegészségügyi Központ tudtatta: Miskolcon és Nyíregyházán egészségtelennek minősítették a levegőt, további tíz településen –...

Pizza és fogyókúra

A pizzánál adja fel a legtöbb fogyókúrázó

2019.02.15.

Keményen próbára teszi a diétázókat a pizza. Nemrég egy amerikai egyetem dietetikus professzorai szedték össze, hogy melyek azok az ételek, amelyekre a legtöbb fogyni vágyó elcsábul. Az első helyet – szinte papírforma...

Mobiltelefon

Megvan a legsugárzóbb mobilok listája

2019.02.14.

Az összes tanulmány ellenére sem hagyott fel a Német Szövetségi Sugárvédelmi Hivatal azzal, hogy időnként lecsekkolja, a különböző készülékek milyen mértékű sugárzást bocsátanak ki.

Influenza

Lecsengőben az influenzajárvány

2019.02.14.

A legfrissebb adatok szerint február 4. és 10. között 12 százalékkal kevesebb, 67 900 beteg fordult panaszával orvoshoz, mint az azt megelőző héten.

kórház

Nem kell majd fizetni a gyermeke miatt kórházban benntartózkodó szülőnek

2019.02.14.

Nem lehet díjfizetéshez kötni a szülő benntartózkodását az intézményben - olvasható az alapvető jogok biztosának közleményében, amelyet az MTI-nek küldött meg.  

rossz tartás

Kérdőjelhátat okozhatnak a mobilkütyük

2019.02.11.

Gombamód szaporodhatnak a fiatalok körében a nyaki- és gerincproblémák - ez a következő 20-30 évben meghatározó lehet a körükben.

Nem rontja a férfiak termékenységét a kannabisz

Nem rontja a férfiak termékenységét a kannabisz

2019.02.08.

A kutatók arra számítottak, hogy a rendszeres marihuánafogyasztás egyértelműen rosszat tesz a férfiak termékenységének, de tévedtek – írja a hvg.hu.

1/11

címkék: