Amióta a projekt elindult, néhány kutyus már otthonra is talált

Life of Budapest


Szerző: Lobu.hu

Egy olasz IKEA kóbor kutyákat fogad be télire

A svéd üzletlánc egyik olaszországi boltja igazán egyedi gesztust tett a kóbor kutyusok felé. Catania városa, mint oly sok másik város, otthont ad egy hatalmas IKEA-nak. Ez is csak egy átlagos üzlet összeszerelhető bútorokkal, húsgolyókkal, svéd mandulatortával, sok illatos gyertyával és színes ágyneműhuzatokkal.

Ikea

A noizz.hu azt írja: egy valamiben viszont különbözik a többitől. Eldöntötték, hogy télire megnyitják a bolt kapuit az olyan kutyusok számára, akik az utcán élnek, hogy megvédjék őket a fagytól. És nemcsak tetőt kapnak a kis fejük felé, hanem napi szinten etetik és gondozzák is őket. Sőt, a dolgozók mellett a vásárlók is imádják a négylábú kedvenceket, így ők is szívesen kényeztetik őket.

Ami pedig talán még szimpatikusabb az egészben az az, hogy a bolt egyáltalán nem veri nagydobra a jótetteit, sehol nem reklámozták azt. A vásárlóik voltak azok, akik felfigyeltek a dologra és közzétették az interneten.

Amióta a projekt elindult, néhány kutyus már otthonra is talált.

Forrás: https://noizz.hu/lifestyle/sirunk-egy-olasz-ikea-koborkutyakat-fogad-be-telire/4qbqxth?utm_source=fb_onet&utm_medium=social&utm_campaign=share_mobile_top&fbclid=IwAR2-GTHbLAqnr0lE7psismH9OtTo4Hf8f8dGqkKuD9N60pviqIUkOY44Oz0

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Nagyvilág, Tél, Ünnep