Új élményközpont a fővárosban

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Új élményközpont Budapesten

Új élményközpont nyílik Budapesten. Erre az intézményre már régóta óriási szükség volt, mostantól ugyanis nem kell a nagyobb, interaktív kiállításoknak vándorolni az országban miatta!

A főváros új élményközpontja

Új élményközpont Budapesten

Nemsokára a magyar főváros is belép a nyugati metropoliszok sorába. Hamarosan ugyanis Budapest is büszkélkedhet egy olyan élményközponttal, amely folyamatosan befogadó teret biztosít majd a nagy érdeklődést keltő tudományos, ismeretterjesztő, szórakoztató, interaktív kiállítások számára. A neve az Andrássy Élményközpont lesz, a helyszín pedig a patinás Párizsi Nagyáruház lett.

A helyzet eddig úgy volt, hogy ha egy ilyen nagy volumenű kiállítás érkezett Budapestre, akkor alkalomszerűen és időszakosan bukkant fel a város különböző pontjain. Az Andrássy Élményközpont azonban a főváros szívében, az Andrássy út egyik legszebb épületében, a Párizsi Nagyáruházban egy olyan centrummá válhat a tervek szerint, melyben egymást követik majd a világ legizgalmasabb és változatos kiállításai.

Az Élményközpont április 28-án nyit majd egy interaktív kiállítással. A Future Park című kiállítás a világ legmodernebb tudományos játszótere, melyet (ki más) japán szakemberek álmodtak meg. A Magyarországon most bemutatkozó interaktív élményközpont egy varázslatos világba kalauzol el, ami az alkotás inspiráló élményével ajándékozza meg a látogatókat.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest