Érdekességek Budapestről

Life of Budapest


Érdekességek

A pörgő belvárosban nap mint nap rengeteg érdekességgel, újdonsággal találkozunk - és ezeket meg is osztjuk veled! Kövesd nyomon híreinket, információinkat Budapestről!

A néphagyomány szerint hideg, kemény tél várható

14 népi megfigyelés, ami hideg telet jövendöl

2017.10.21.

Sok-sok népi megfigyelés bizonyítja korábbról, hogy az állatok bizony előrejelzik az időjárás változásait, természetesen a maguk módján. 14 olyat gyűjtöttünk most össze, ami bizonyítja, ha hideg, kemény, fagyos tél várható!

A legendás Knézy Jenő

"Jó estét, jó szurkolást!" - Knézy Jenő legemlékezetesebb aranyköpései

2017.10.18.

A "Jó estét, jó szurkolást!" kezdetű bejelentkezés hamar védjegyévé vált a karakteres arcú, megnyerő orgánumú sportriporternek. Knézy Jenő emlékezetes aranyköpései és beszólásai mind a mai napig eszünkbe...

Budapesti albérletek

Budapesti albérletárak a világhoz képest

2017.10.18.

Drágának számít-e az albérlet Budapesten? Viszonyítás kérdése. Most megmutatjuk ezt, tehát, hogy a hazai árak milyenek a világ többi...

Idén 80 éves a Petőfi híd

Idén 80 éves a Petőfi híd

2017.10.12.

Az eredeti néven Horthy Miklós hídként ismert Petőfi híd idén nyolcvan éve, egész pontosan 1937 szeptember 12-én került átadásra.

Mégsem lesz a felhőkarcolóból semmi sem?

Lehet, hogy nem lesz Budapest első felhőkarcolójából semmi sem?

2017.10.05.

Az egész magyar médiát bejárta a hír, hogy végre épül Budapesten is egy felhőkarcoló. Valóságos bombaként hathat azonban, hogy könnyen lehet, hogy a...

Csodák Palotája átadása

Megújult a Csodák Palotája

2017.10.04.

Átadták a megújult Csodák Palotáját, ami új helyszínen, minden eddiginél nagyobb területen várja az érdeklődőket megannyi új...

Budapest és a turimus

Ezért jönnek Budapestre a turisták

2017.09.30.

A Mastercard összeállítása szerint Budapest nem olyan népszerű mint Bécs vagy Prága a turizmus szempontjából, de vannak olyan szempontok, melyek alapján megelőzzük az egész kontinenst.

Csodásan fest a magyar főváros

Ennél szebben még soha nem örökítették meg Budapestet

2017.09.28.

Ennél szebb alkotások talán még soha az életben nem készültek Budapestről. Ezeket a csodás képeket egy lengyel művész készítette. Páratlanul szépek, meg kell hagyni.

Marketing tippek kis cégeknek 2017-ben

Marketing tippek kis cégeknek 2017-ben

2017.09.25.

Éppen most alapítottál egy kisebb céget vagy vállalkozást Budapesten? Kihívásnak találod a marketing stratégia kidolgozását a piac dinamikus változásának köszönhetően? A marketing tanácsadó válaszol!  

11/11

címkék: Érdekesség