Utazz az év legszínesebb időszakában!

Life of Budapest


Szerző: Gabi

Már most érdemes őszre foglalni!

Tumultus, tolakodás, fullasztó hőség. Ez biztos nincs ősszel, vagy legalábbis nem általánosan jellemző. És bizony sokan vannak, akik pont erre várnak. Az őszi lazulás szerelmesei jobb, ha időben gondoskodnak a megfelelő szállás és program biztosításáról, mert egyre többen szállnak ringbe a szuper lehetőségekért! 

Már most érdemes őszre foglalni!

Úgy tűnik, az emberek nem hajlandók lemondani a pihenés, nyaralás lehetőségéről, és igazuk is van: ám sokan vonakodnak a nyári szezonban foglalni. Ennek persze számos oka van, többek között a zsúfoltság, a kisebb választási lehetőség a telítettség miatt, a hőség, a tülekedés, a megnövekedett közúti forgalom. Amikor a gyerkőcök visszaterelődnek az iskolába, az emberek nagy része pedig visszarázódik a munka világába, akkor jön el az őszi vendégek ideje!

A szeptember nem jelent egyet az azonnali hideg beköszöntével, sőt, hivatalosan akkor érkezik el az igazán élhető-élvezhető hőmérséklet hosszabb-rövidebb szezonja, amiben már jól esik tartósabban kimozdulni, kirándulni, vagy ami mellett már jól esik este átmelegedni a szaunában. Ha valaki biztosra akar menni és nem szeretne túl nagy nyüzsit maga körül, a lehető legjobb döntést hozza, ha nem csak őszre tervez, hanem az őszi hétköznapokra.

Általában október közepéig csodaszép változáson megy át a természet, amelyet nem csak nyomon követni érdemes, hanem elmerülni is az átalakulás részleteiben. A természet őszi kincseinek lélekemelő befogadásához a stressz elengedése kell, ezt pedig - mily meglepő - leginkább stresszmentes helyen tudjuk elérni. Az aktív Tündérkert Hotel a varázslatos naturával átszőtt Noszvajon, a Zichy Park Hotel a vidéki vendégszeretetéről híres Bikácson, és a felnőttbarát slow Duna Relax Hotel a Duna ölelésében megbúvó Ráckevén is ilyen leengedő/elengedő lehetőségeket találunk.

Az egészen piciknek, és a nagyobbacska, víz- és kalandimádó gyerkőcöknek örülő családok szintén a Noszvajon található Oxigén Family Hotel kínál őszre is varázslatos kikapcsolódást, a Residence Balaton Siófok pedig akkor kezd csak igazi, wellnessközpontú vendégvárásba, amikor már mindenki azt gondolná, hogy bezárt a Balaton.

Az Eventrend Hotels kötelékében lévő szállodák mindegyike – saját arculatának megfelelően – az év bármely időszakában a lehető legtöbbet nyújtja vendégeinek, a hotelek és környezetük hangulatát csak átérezni lehet, leírni nem. Aki megfordult már nálunk, egyet biztosan garantálhat új vendégeinknek is: az Eventrend Hotelsnél csak megoldások vannak, nem kompromisszumok! 

 

Forrás: Eventrend Group 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Egészség, Érdekesség, Gyereknevelés, Nagyvilág, Utazás