Ismerd meg a legjobb esküvőhelyszín Budapesten!

Life of Budapest


Szerző: LK

Városliget – A legjobb esküvőhelyszín Budapesten

Esküvőhelyszínt keresel Budapesten? A Városligetnél nem találsz jobbat! Bemutatjuk, hogy milyen esküvőknek adhat tökéletes otthon Budapest egyik legcsodálatosabb része! 

Ismerd meg a legjobb esküvőhelyszín Budapesten!

A Városliget Budapest egyik legcsodálatosabb és legkedveltebb része, ide menekülünk el a szürke hétköznapok elől egy kis kikapcsolódásra, ide visszük sétálni a kedvenceinket, itt szoktunk nyaranta csónakázni, télen pedig korcsolyázni. Ezek a színes programok is bizonyítják, hogy a Városliget egész évben tökéletes választás, ráadásul rendezvényhelyszínnek is kiváló. Ha megkérték a kezed, de még nincs meg az esküvő helyszíne, engedd meg, hogy bemutatassam neked, milyen lehetőségek rejlenek a főváros szívében található Városligetben, mint esküvőhelyszínben.

 

Romantikus esküvőhelyszín Budapesten

 

A legtöbben a romantikus hangulatra törekednek az esküvő szervezésekor, számukra a legjobb választás a Városliget esküvőhelyszínnek, hiszen a csodálatos környezet mindenkit elvarázsol. Az évszázados fák látványa, a Városligeti tó, a Vajdahunyad várának szépsége igazán felejthetetlenné teszi az esküvőt nem csupán a pár, hanem az egész vendégsereg számára.

 

A TóPart Budapest komplexumában mindenre találnak megoldást!

 

A Városliget Rendezvény munkatársai minden esküvőnek megtalálják a tökéletes helyszínt. Ha az eleganciát szeretnéd érvényesíteni az esküvőd során, a Díszterem lesz számodra a tökéletes választás. Ha a minimalista stílust kedveled, a Csatol terem igazán jó döntés lesz. Ha inkább a szabadban élveznéd a különleges pillanatokat, a tóra épített stég a neked való. Amennyiben csak a szűk családi körrel ünnepelnéd meg a menyegzőt, a Városliget Café & Resturant kiváló választás, hiszen az étterem több részre tagolt, így zavartalanul ünnepelhetne a vendégsereg.

 

Téli esküvő a Városligetben

 

Kis hazánkban is egyre népszerűbbek a téli esküvők, hiszen egy jégvirágos menyegzőnél nincs is különlegesebb. Ehhez természetesen szükség van egy tökéletes helyszínre, hiszen a rossz megválasztott helyszín az egész esküvő hangulatát tönkreteheti. Budapesten kevés olyan helyszínt találunk, ami télen is gyönyörű, ahol a havas táj érintetlen marad. A Városliget azonban tökéletesen megfelel ennek a kritériumnak, hiszen annak ellenére, hogy Budapest szívében található, a táj érintetlen és csodálatos. A téli esküvő egyetlen hátrányaként azt szokták megemlíteni, hogy ilyenkor a szabadban nem lehet esküvőt tartani, ám erre is van megoldás! A Városligetben található DOM sátor olyan érzetet ad, mintha a szabadban történnének az események, a természet közelsége, a gyönyörű panoráma a sátorban is tökéletesen élvezhető. Ennek ellenére itt nem kell a hidegtől tartanunk és a beltéri esküvő minden előnyét kiélvezhetjük. 

 

Ha szeretnél többet megtudni, a Városligetről, mint esküvőhelyszín, kattints ide: Esküvő Budapest

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Érdekesség, Gasztronómia, Rendezvényhelyszín, Rendezvényhelyszín Budapest, Ünnep