Kedvezményes EventrendHotels utalvány

Life of Budapest


Szerző: Orsi

Kedvezményes SZÉP kártya utalvány

Ön várja már, hogy végre utazhasson? Egyes felmérések szerint a lakosság több, mint 40%-a utazást tervez a kijárási korlátozás utáni időszakban. A négy fal közé zárva töltött hetek, hónapok után, üdítő élmény egy kis kikapcsolódás, a lehető legmesszebb az otthonunktól, de azért még az országhatáron belül. Vízpart vagy hegyvidék? Az EventrendHotels mindenki számára vonzó úti célokat kínál, hiszen szállodái az ország különböző pontjain találhatóak.

Kedvezményes SZÉP kártya utalvány

 

Azok számára, akik SZÉP kártyával rendelkeznek, az Eventrend Hotels üzemeltetői most különösen jó ajánlatot kínálnak. Ha a kártyán található összegért, vagy annak egy részéért értékutalványt vásárolnak, akkor – majd ha már a korlátozások véget értek – ezt az utalványt 15%-kal magasabb értéken válthatják be. Ráadásul még az úti célt sem kell vásárláskor eldönteni, ráér a foglalásig kiválasztani a legkedvezőbb szállodát.

A hotelekről

 

Mindenki számára fontos érv, hogy ezek a szállodák az ország több pontján, turiszikai szempontból igen vonzó helyeken találhatóak. Természetközeli, friss, tiszta levegőjű települések környékén, erdővel, és/vagy vízparttal. Emellett jó konyha és wellness lehetőségek teszik kellemesebbé az ott töltött időt. 

A 15 hektáros birtokon, természetvédelmi körzet közelében áll a Zichy Park Hotel****, mely hamisítatlan vidéki hangulattal várja vendégeit Tolna megyében. A különleges birtok-hangulat, a horgásztó, a friss levegő és a rengeteg kedves háziállat mind-mind hozzájárul a tökéletes feltöltődéshez, ahol a szabadtéri aktív és passzív programlehetőségek száma szinte végtelen. A Borostyán étterem a vidék ízeit kínálja, ahol kicsik és nagyok is jóllakhatnak a hosszú nap végén. 


A gyerekbarát Oxigén Family Hotel****superior Eger közelében, Noszvajon varázslatos természeti környezetben biztosít magas színvonalú szállodai gyerekfoglalkozásokat és gyermek all inclusive ellátást. A Meseút ösvényein barangolva vagy a Zen Spa medencéinek egyikéből csodálhatják az égig érő fák titkos életét, és persze a kalandpark játékos izgalmát. Közös élmény, közös érték! 


A felnőttbarát Duna Relax Hotel**** a Kis-Duna lágyan ringatózó hullámainak szomszédságában működteti Wellness Forrását késő estig tartó nyitvatartással. Különleges szállodai programok, szaunaszeánszok, nemzetközi és hagyományos ételek és a bájos kisváros Ráckeve felfedezése várja a 12 éven felüli vendégeket. 


A Tündérkert Hotel Noszvaj közvetlen, barátságos hangulatban természetközeli szállást kínál és laktató, egyszerű ételeket az aktív vagy passzív pihenés szerelmeseinek. A környék számos túraútvonala, a Bükk hegység közelsége és a Fürdőház frissítő medencéje és szaunája a test és lélek megújulását szolgálja. 


A siófoki Residence Hotel Balaton****superior a modern exkluzivitás atmoszféráját ötvözi a családi, vagy páros kikapcsolódás élményeivel a Balaton déli partjának fővárosában. A Balaton a szállodától csupán 100 méterre található, a wellness központ közel 700 négyzetméteren pedig egész évben tartalmas kikapcsolódást biztosít. 

Ide kattintva vásárolhatja meg az utalványt, majd később ráér kiválasztani az úti célt az öt szálloda közül. Az utalványok 2021 május 31-ig felhasználhatóak, a kiemelt időszakokon kívül. Így ha az idén nem kerülne sor az utazásra, még jövő tavasszal is jól jöhet egy kedvezményes kikapcsolódás. Az értékutalványok akár ajándékba, névre szólóan, vagy saját részre is megvásárolhatóak. 

Vízpart vagy hegyvidék? Gyerkőcökkel vagy kettesben? Egyszerű vagy exkluzív környezet? Nem könnyű a választás, de amíg a kijárási korlátozás tart, épp van időnk erről ábrándozni. 

 

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Gyerekprogram, Látványosság, Szabadidős programok, Utazás