A legjobb koncertek Budapesten a múltból

Life of Budapest


Szerző: T.P.

A múlt legjobb budapesti koncertjei

Mostanában a kor sztárfellépői szinte a kilincset adják egymásnak Budapesten, hiszen nagyon sok világsztár lépett fel nálunk a közelmúltban. Szemezgessünk egy kicsit, hogy a múltban melyek voltak a legnagyobbak közül, akik eljöttek hozzánk, hogy bemutassák: kik is a legnagyobbak!

A legjobbak voltak már anno is nálunk

A múlt legjobb budapesti koncertjei

A beszámolók szerint csalódást okozó Rihanna és a fantasztikus Red Hot koncert után nézzük is meg, hogy anno, mikor még a dolgok teljesen másként mentek az országban, mely együttesek jöttek el hozzánk, hogy megmutassák: kik a legnagyobbak a zene világában!

 

Talán az egyik leghíresebb úttörőnek számított a Queen, amely még 1986-ban látogatott el hozzánk, hogy az akkori Népstadionban, egy fergeteges koncertet adjanak. 80 000 ember volt a koncere, mely a mai napig feledhetetlennek és az egyik legjobbnak számít a históriás könyvek szerint.  A mai napig belebotzong az ember, ahogy a kor egyik legnagyobb énekeseének számító Freddie Mercury elénekelte a közönségnek a “Tavaszi szél vízet áraszt” című gyerekdalt. Elképesztőre sikeredett, az biztos!

 

 

 

Koncertek Budapesten

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Buli, Érdekesség