Minket ajánlanak külföldön!

Life of Budapest


Szerző: T.P.

Jó hírünk van külföldön

Dicséretekből sose elég. Mindig jobb, ha éltetnek, mint ha ellene vannak az embernek, az országnak. Ezekben az időkben, mikor Magyarország nem feltétlenül a pozitívumok miatt kerül képernyőre, aztán fokozottan jó, ha jót beszélnek rólunk.

fantasztikus,Magyarország, külföld,Budapest,Balaton,Rubik kocka,Bokodi tó

Jó hírünk van külföldön

Az egyik legismertebb amerikai hírcsatorna a CNN összegyűjtötte az olvasói számára, hogy miért is éri meg hozzánk eljönni, hogy mit is érdemes rólunk tudni.

 

1,Balaton, mint Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, mely elképesztően népszerű mind bel- és külföldön egyaránt. Legfőbb helyszíneként Siófokot említi meg, míg legnagyobb bulijának a Balaton Sound fesztivált propagálja.

 

2,Mivel az ország tele van meleg vizű forrással, ezért dugig van strandokkal. Így ha ideutazik az ember, az amerikaiak szerint érdemes fürdőruhát is csomagolni a bőröndbe.

 

3, Okosnak tartanak minket (szemben jó pár hazánkból elszármazott tudóssal). Itt az egyik legmagasabb az egy főre jutó Nobel-díjasok száma az egész világon, ráadásul tőlünk származik a Rubik kocka is.

 

4,Kultúra terén sem vagyunk utolsók. Bár Liszt Ferenc Ausztriában született és Németországban halt meg, de magyarnak vallotta magát. Művei világhírűek.

 

5,Érdekesnek találják az életformánkat. A könnyebb utat keressük szerintük és imádunk egymással egyet nem érteni. Szerintük ez a múlt rendszer hagyatéka számunkra.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Érdekesség