Június végéig tartanak a munkálatok

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Hónapokra lezárják a Fehérvári út egy részét

Hétfőtől lezárják a budapesti Fehérvári út Hamzsabégi út és Lecke utca, valamint a Csurgói út és Kondorosi út közötti szakaszának városközpont felé vezető útpályáját felújítás miatt – írja a nepszava.hu. 

Hónapokra lezárják a Fehérvári út egy részét

A Budapesti Közlekedési Központ tudatta: a Nagytétény felé tartó buszok útvonala nem változik, de a 973-as éjszakai busz Újpalota felé a Fehérvári út lezárt szakasza helyett a Kondorosi út-Tétényi út-Andor utca-Fehérvári út módosított útvonalon közlekedik, és nem érinti az Albertfalva kitérő megállóhelyet. 
A felújítás alatt a Fehérvári úton délről érkezőknek lehetővé teszik, hogy a Kondorosi útra balra kanyarodjanak. A Hamzsabégi út és a Baranyai utca közötti szakasz egyetlen forgalmi sávra szűkül, és tilos a parkolás. A belváros felé közlekedőknek érdemes inkább a Budafoki utat vagy a Fehérvári út-Kondorosi út-Tétényi út útvonalat választaniuk.
A várhatóan június végéig tartó felújítás során új burkolatot kap az úttest és a járda is, mindkét irányban kerékpársávot alakítanak ki, és új jelzőlámpás csomópontot hoznak létre az Ulászló utcánál. A Főkert Nonprofit Zrt. pedig megújítja az út menti fasort.

Forrás:
https://nepszava.hu/3028862_honapokra-lezarjak-a-budapesti-fehervari-ut-egy-reszet
 

címkék:

Kövess minket

Címkék

Érdekesség Budapest Látványosság Szabadidős programok Kultúra Gasztronómia Buli Étterem Sport Budapesti étterem Budapesti épületek Fesztivál Koncert Gyerekprogram

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért.