Fishing on Orfű programok

Life of Budapest


Szerző: Kóti Angéla

Tripla szülinap a jubileumi Fishing on Orfű fesztiválon

A Fishing on Orfű fesztivál hivatalos sajtótájékoztatóján jártunk, ahol rengeteg infót hallottunk a jövő évi eseményről. Most veletek is megosztjuk!

 

 

 

 

Fishing on Orfű fesztivál

A 2017-es Fishing on Orfű védőszentje: Lévai Balázs

Lévai Balázs szerves része lesz a 10. Fishing eseményeinek, mind zenei, mind a szabadidő programok tekintetében. Balázs mindig is szoros kapcsolatban volt a fesztivállal, és nem csak azért, mert ő rendezte a Kiscsillag Fishing on Orfű című dalához készült klipet, hanem mert –itt meglepődtünk- ő is a színpadon állt a legelső Fishing legelső koncertjén az Only Tonite basszusgitárosaként, ahol Rátgéber Lászlóval és Leskovics Gáborral játszottak örök punk klasszikusokat.

 

Új helyszín a Fishing on Orfűn

 

A jubileumi fesztiválnak a Panoráma Camping ad otthont, de egy új helyszínnel is bővül. „A tűzhöz közel” színpad egy romantikus erdei kisszínpad, pár perc sétára a Borfalu színpadtól, amely leginkább egyszemélyes előadóknak ideális és az intimebb muzsikálásnak kedvez, de zongoristák, pop zenekarok, jazz zenészek is megfordulnak majd rajta – avatott be minket a részletekbe Lovasi András.

 

További külső helyszínekkel is igyekszenek pezsdíteni a fesztivál életét, melyek leginkább Orfű központja köré csoportosulnak majd. Ilyen lesz a színházi helyszín, a Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT)  programjaival, a folk-helyszín, táncházzal, folk koncertekkel és a gyerek-kuckó, gyermekmegőrzővel és családbarát programokkal.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Fesztivál, Komolyzene, Koncert, Szabadidős programok