Az ELTE Lágymányosi Campus Északi Tömbjének 1200 négyzetméteres területén rendezendő Mentes Feszt

Life of Budapest


Szerző: Lobu.hu

Gasztronómiai újításokkal jön a Mentes Feszt

Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit a kétnapos Mentes Feszten február 23-án és 24-én Budapesten.

Mentes Feszt

Az ELTE Lágymányosi Campus Északi Tömbjének 1200 négyzetméteres területén rendezendő Mentes Feszt a glutén-, laktóz- és hozzáadott cukormentes, egészségtudatos, tartósítószer-, íz-és állagjavítót nem tartalmazó termékek és szolgáltatások fesztiválja, melyen több mint negyven kiállító mutatkozik be február 23-án és 24-én.

A „mentes” ételek mellett tizenkét szakmai előadás, kispiac és gasztoudvar is várja az érdeklődőket.

Necz István szervező hozzátette: a Mentes Feszten külön gondoltak a családokra, ezért a Minimax által támogatott gyereksarokban foglalkozásokkal készülnek, vasárnap pedig ovis és sulis jógát is tartanak majd.

A gasztrofesztivál vendégei különleges jótékonysági kezdeményezésekben is részt vehetnek. A Református Szeretetszolgálat rohammentőjében a gyermekek újrahasznosított hulladékból készült plüss macikat kaphatnak, szüleik pedig megvásárolhatják az általuk készített maci formájú süteményeket, amelyekkel a szervezetet támogatják. A résztvevők találkozhatnak még a Patronus Nappali Otthon fogyatékkal élő felnőtt lakóinak kézzel készült termékeivel, valamint a belépőváltással mindenki automatikusan támogatja az SOS Gyermekfalvakat is.

 

További információk és részletes program: http://mentesfeszt.hu

 

 

 

Forrás: https://www.hirado.hu/kultura-eletmod/eletmod/cikk/2019/02/15/ujragondolt-gasztronomiai-ujitasokkal-jon-a-mentes-feszt

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Gasztronómia, Program, Rövid hírek