Gólvonal Bisztró leánybúcsúra

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Leánybúcsút szervezel? A legjobb helyszín a Gólvonal Bisztró!

Gondolhatná a laikus,hogy a Groupama Arána, mely Magyarország legmodernebb létesítménye csak futballmérkőzésekre alkalmas, abban a legjobb. Ez azonban egy óriási tévedés. Hogy mire is gondolunk? Mindjárt mutatjuk!

A legjobb helyszín leánybúcsúra

Multikunkcionális rendezvényhelyszín a fővárosban

 

Nemcsak futballmeccseket rendezhetnek a Ferencváros új stadionjában, hanem esetében egy olyan helyszínről beszélhetünk, melyben meg lehet rendezni a legkisebb, 100 fős összejöveteltől az akár 30 000 fős megarendezvényt is, A stadionnak van több nagyobb és pár kisebb terme is, meg ugye ott van a legnagyobb hely is, a szabadtéri futballpálya, de vannak még olyan helyszínek, ahol lehet találkozót szervezni.

 

A Gólvonal Bisztró a kis és közepes rendezvények legjobb helyszíne

 

Hosszú ideig csak a legényeknek tartottak búcsút, ha egy pár a közös élet küszöbén lépett át. Néhány éve azonban divatba jöttek a leánybúcsúk is, A Gólvonal Bisztró pedig a főváros legjobb helyszíne lett ilyen szempontból. Hogy miért is mondom ezt?

 

 

 

Gólvonal Bisztró: leánybúcsú zavartalanul, zárt körben

 

Mert a helyszín ideális. Nagyszerű megközelíthetőség, könnyű parkolás, zárt körű összejövetelel megrendezésének a lehetősége. Gondoljunk csak bele: milyen elvárásaink vannak a tökéletes helyszínnel kapcsolatban? A megközelítés tökéletes, a felszereltség kiváló, a környezet modern, a személyzet előzékeny és segítőkész. Ennél többre nem vágyhatunk.

 

Segítség az előkészületekben

 

Aki volt már ilyen “bulin”, az pontosan tudhatja, hogy előfordulnak rajta olyan feladatok, melyeket a menyasszonynak teljesítenie kell. Ezeket a barátnők találják ki és hol komolyabbak vagy netán viccesebbek. A Bisztró lehetőséget biztosít ezen feladatok kitalálásához és megszervezéséhez, munkatársaik segítenek a az előkészületekben.

 

Leánybúcsú- meglepetéssel

 

A Bisztró dolgozói minden ilyen fajta rendezvényt tartókat meglepetéssel várnak, Étel és italakciókkal várják a vendégeket, hogy még jobb legyen a hangulat. Ha megjött a kedve, hogy ajánlatot kérjen egy leánybúcsúra, kérjen ajánlatot itt. Várja Önöket is a főváros legjobb rendezvényhelyszíne!

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Rendezvényhelyszín, Rendezvényhelyszín Budapest