Gólvonal bisztró: a legjobb helyszín sajtótájékoztatóra!

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Tudta? A Gólvonal bisztró a legjobb sajtótájékoztató helyszín Budapesten!

Vitathatatlanul a Gólvonal bisztró a legjobb helyszín sajtótájékoztatóra!

Sajtótájékoztató helyszín Budapest – Miért éppen a Gólvonal bisztró?

 

A Gólvonal bisztró Magyarország legmodernebb sportlétesítményében, a Groupama Arénában található. A Ferencváros stadionja a város egyik legfrekventáltabb pontján található. A közlekedés remek, mivel közvetlenül mellette halad el Budapest egyik legforgalmasabb útja. Autópályafelhajtók, Duna híd, metró és buszállomás, illetve villamos megálló is van a közvetlen közelében. Nincs még egy ilyen hely városban, mely ilyen jól megközelíthető lenne. Ráadásul a parkolók száma is megfelelő, ami valljuk be, hogy városszerte problémás szokott lenni.

 

Sajtótájékoztató helyszín Budapest – Tökéletes személyzettel

 

Sok éves tapasztalattal rendelkező emberek egész sora dolgozik a bisztróban. Legyen az a vezető, vagy a felszolgáló, itt tényleg mindneki a saját szakmájának a legjobbja. Ami szintén nem elhanyagolható, az az, hogy folyamatosan és segítőkészen állnak az emberhez. Itt valóban úgy érezheti magát mindenki, hogy ő a legfontosabb. 

 

 

Sajtótájékoztató helyszín Budapest – Gasztronómiai élményekkel

 

Nagyon fontos a Gólvonal bisztró számára, hogy egyedi illetve a legjobb minőségben elkészített “jól bejáratott”ételekkel álljon elő. Az itteni kínálat jelenti a csúcsot a városban. Ide nem csak a sajtótájékoztató miatt járnak az emberek, hanem az ételek miatt is. Tipikusan az, mikor a kellemes találkozik a hasznossal. 

 

Sajtótájékoztató helyszín Budapest – Személyre szabott ajánlattal

 

Kérjen Ön is személyre szóló ajánlatot. Nincs más dolga ezzel kapcsolatban, mint erre a linkre kattintani és a bisztró munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot!

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Étterem, Rendezvényhelyszín