Az Eventrend Group szakértő kezeibe került az ikonikus Gundel

Life of Budapest


Szerző: Orsi

Az Eventrend Group szakértő kezeibe került az ikonikus Gundel

Újabb budapesti bakancslistás történelmi helyszínt gondoz az Eventrend Group, mert 2021 májusától átveszi a Gundel Étterem és a hozzá tartozó Bagolyvár Étterem teljeskörű üzemeltetését. Izgatottan várjuk az újranyitást, mert az új üzemeltetők nem titkolt célja, hogy bárki számára elérhetővé váljon a „Gundel életérzés” megismerése. 

Az Eventrend Group szakértő kezeibe került az ikonikus Gundel

A New York kávéház, a Városliget Café és az Akadémia Klub után a Gundel a következő történelmi helyszín, ahol a cégcsoport bizonyíthat. A több mint 25 éves vendéglátásban és rendezvényszervezésben szerzett tapasztalatuk, és csodálattal vegyes lelkesedésük a budapesti gasztronómiai paletta méltó helyén tarthatja a jövőben is a Gundel éttermet. A Gundel 2013 óta hungarikum és az eventrendesek célja a Gundel örökséghez méltó képviselete. 

 

A Gundel család szakmai sikere a magyar gasztronómia sikerét is szimbolizálja. Napjainkban az étlapjuk összeállításánál fő szempont, hogy a több, mint 125 éves étterem kínálata a hagyományokat megőrizve, de a 21. századi gasztronómiai trendeket is szem előtt tartva fejlődjön tovább. Ami biztos, hogy Gundel János és fia, Károly megszelídítették és újraalkották a magyar konyhát, így az étlapjukon számtalan régi-új kedvenc szerepel az Újházy tyúkhúslevestől a Gundel-fogasig, a Somlói galuskától a legismertebb alkotásukig, a lángoló, flambírozott Gundel-palacsintáig. 

 

Az Eventrend Group tervei szerint nemcsak a külföldieknek lesz elérhető ez a különleges kulináris élmény, hanem bárki ízelítőt kaphat a Gundel pillanataiból. 

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Érdekesség, Étel, Étterem, Éttermek, Gasztronómia, Látványosság, Nagyvilág, Rövid hírek