Az alkalmazás teljes értékű használatához, az összes szolgáltatás és kényelmi funkció eléréséhez regisztráció szükséges

Life of Budapest


Szerző: Lobu.hu

Hamarosan ingyenes applikációval keresgélhetünk a jogszabályok között

Android és iOS rendszeren futó applikáció letöltésével mobiltelefonon és tableten is könnyen kereshetünk a jogszabályok között. A Nemzeti Jogszabálytár díjmentesen elérhető mobilapplikációja lehetőséget ad az állampolgárok és vállalkozások számára, hogy az őket érintő vagy érdeklő jogszabályok szövegeit gyorsan megtalálják a letisztult funkcionális felületen.

jogszabálytár
Kép szerzője: NordWood Themes

A mobilalkalmazás alapfunkciói regisztráció nélkül érhetők el. Ha például az utcán sétálva egy KRESZ szabályra lennénk kíváncsiak, pillanatok alatt elérhető a keresett közlekedési előírás. Az applikáció rendelkezik olyan funkcióval, amely a közismert, leggyakrabban keresett jogszabályokat külön listában, a rövidítések alapján ábécé sorrendbe szedve jeleníti meg.

Könnyű a keresés abban az esetben is, ha a felhasználó tudja a keresni kívánt jogszabály számát és típusát, de a tárgyszavak segítségével is egyszerű megtalálni a kívánt szöveget. A szókereső funkcióval a jogszabályokban előforduló szavakat kereshetjük, azok címében vagy tartalmában.

Az alkalmazás teljes értékű használatához, az összes szolgáltatás és kényelmi funkció eléréséhez regisztráció szükséges, amely a mobilalkalmazásból is kezdeményezhető. Az alkalmazás a magyarorszag.hu felületen érvényes bejelentkezési adatokkal (felhasználónév/jelszó páros) is használható. A regisztrációt lehetőség lesz magánszemélyként illetve cég megbízottjaként is megtenni.

Különösen izgalmas lehetőség az applikációban, hogy – egy kérdőív kitöltését követően – a saját élethelyzetünkhöz igazodva a rendszer személyre szabott jogszabály megtekintést tud ajánlani a felhasználó részére.

Forrás: https://trendfm.hu/cimlap/hamarosan-ingyenes-applikacioval-kereshetoek-a-jogszabalyok-11073

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Nagyvilág, Rövid hírek