A világ legjobb burgerezőjének egy kanadai, Montrealban levő helyet választottak

Life of Budapest


Szerző: Lobu.hu

Magyar burgerező került a világ legjobbjai közé

A Big Seven Travel világlistája szerint a Bamba Marha Burger - egyedüli magyar résztvevőként - "egyszerűen tökéletes"-nek minősítve, az előkelő 13. helyen szerepel.

hamburger

A négy budapesti helyet is üzemeltető burgerező a Facebook-oldalán azt írja, Magyarország ezzel felkerült a világ burgertérképére, ráadásul magyar étterem világlistán ilyen jól még sosem szerepelt.

A rangsor a kontinenslisták alapján, több mint öt hónap alatt, ötvennél is több ország részvételével állt össze. Az értékelésnél, ahogy a korábbinál is, a tesztelők minden országból válogattak, az eredmény kialakulásában pedig nagy szerepe volt a magazin 1,5 milliós olvasótábora mellett a felkért gasztro-szakértőknek, de figyelembe vették az online értékeléseket, a megjelenéseket és a gasztrobloggerek véleményét is.

A világ legjobb burgerezőjének egy kanadai, Montrealban levő helyet választottak, a második egy ausztrál, Sydney-ben lévő, a harmadik pedig egy amerikai, Ohio államban lévő hamburgerlelőhely lett.

A teljes lista itt található: https://bigseventravel.com/2019/04/worlds-best-burgers/?fbclid=IwAR3TdD0mOOO-CQejdMQLdwsAcfholfZ7S0LJpIrVQFqduO5QkiPfXo0JBpI

Forrás: https://nepszava.hu/3034197_magyar-burgerezo-a-vilag-egyik-legjobbja

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Gasztronómia, Rövid hírek