Az idén a legjobb luxus szállodák közé hét budapesti is bekerült

Life of Budapest


Szerző: Lobu.hu

Hét budapesti luxusszálloda is a világ legjobbjai közé került

Idén is közreadta a legjobb szállodák, éttermek, gyógyfürdők és turisztikai desztinációk listáját a Forbes Travel Guide. A szakma ezt tekinti a világ legtekintélyesebb – független és objektív – turisztikai megmérettetésének.  

New York Palace

A Forbes Travel Guide ellenőrei egész évben, inkognitóban járják a létesítményeket, de csak a legjobbakat értékelik. Kilencszáz szempontot vesznek figyelembe. Minden évben közel 1700 szállodát, éttermet és gyógyfürdőt látogatnak meg és próbálnak ki, 60 országban, évtizedek óta. A szállodák pontszámuk kétharmadát a szolgáltatások színvonalával érhetik el, a maradékot pedig maga az épület, annak fekvése, illetve állapota teszi ki.

Az idén a legjobb luxus szállodák közé hét budapesti is bekerült. A felsorolásnál mindegyiket pár szóval bemutatják, jellemzik.

Az idei kiváló ötcsillagos budapesti szállodák között van a Corinthia Hotel Budapest, amelyet az új és régi keverékeként jellemeznek, a Four Seasons Hotel Gresham Palace a folyóparti szépség elnevezést kapta. Az InterContinental a kortárs elegancia a Duna-parton, a Kempinski Hotel Corvinus a gasztronómia és luxus, a New York Palace az építészeti gyöngyszem, a Ritz Carlton a modern luxus Budapest történelmi központjában, a Sofitel Budapest Lánchíd a modern szálloda Budapest szívében jellemzésre lett érdemes.

A Forbes Travel Guide-ot minden évben milliók böngészik. Már a listára felkerülni is rang, hiszen ezen intézmények iránt rögvest megnő az érdeklődés.

Forrás: https://ujszo.com/utazz/budapesti-luxusszallodak-a-legjobbak-listajan

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Utazás