A Városháza park fűtött hüttében várják a zenéjüket kedvelőket.

Life of Budapest


Szerző: Lobu.hu

Ingyenes karácsonyi koncert a Városháza Parkban

Szép, zeneileg igen termékeny évet tudhat maga mögött az idén friss nagylemezes DAA, Dóka Attila Akusztik, akik év vége közeledtével, visszatérő vendégként a Városháza park fűtött hüttében várják a zenéjüket kedvelőket.

Dóka Attila Akusztik

A Dóka Attila Akusztik (DAA) 2017-ben alakult. A csapat akusztikus hangszereken játszva adja elő dalait, melyeknek szerzője a trió alapító tagja, Dóka Attila. Attila gyerekkora óta gitározik és az első pillanattól kezdve írja dalait, verseit – írja a zene.hu. Az együttesben játszik Attila bátyja, Dóka Péter is, aki szintén erős kapcsolatot ápol az irodalommal, hiszen író, több neves ifjúsági könyv szerzője. A Dóka Attila Akusztik harmadik tagja Kovács Sára Dizna, aki végzett fuvolaművész, és zenei sokszínűségével, improvizációs képességével igazi szólistája a zenekarnak.

A DAA mély mondanivalójú, versszerű szövegeivel, performance-szerű előadásával könnyen helyt áll irodalmi esteken is (Dóka Attila négy évadon keresztül volt jelen a József Attila Színház irodalmi színpadán), míg gyorsabb tempójú dalaik, és erőteljes játékuk a szabadtéri színpadokat célozza meg.

Tagok:

Dóka Attila: gitár, ének

Kovács Sára Dizna: fuvola, vokál

Dóka Péter: ütőhangszerek

 

A karácsonyi koncert 2018. december 15. (szombat) 17:00 órakor kezdődik. A belépés ingyenes.

Forrás: https://zene.hu/20181213_egy_nagyon_jo_karacsonyi_koncertet_ajanlunk_szombat_delutanra

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Program, Rövid hírek