Ingyenes programok Szilveszterre a cikkben, Budapesten

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Ingyenes programok Szilveszterre

Ha nem szeretnéd nagy költségekbe verni magad az év utolsó napján, de vágysz egy kis szórakozásra, akkor nézd meg a legjobb budapesti, ingyenes programokat Szilveszterre a cikkünkben!

Ingyenes programok Szilveszterre a cikkben, Budapesten

 

A Miniversum reggel 9 órától délután 17 óráig várja a gyermekeket és szüleiket (Krausz Palota földszintjén). A játszóházban rengeteg élvezetes dologra készülhetnek a kicsik, kézműves foglalkozásokon készíthetik el az esti bulira a díszeket, mini discoban szórakozhatnak a táncos lábúak, és egy pohár kölyökpezsgővel is elbúcsúztathatják az óévet az ide látogató gyerekek. 

 

3 országot lehet megnézni a Miniversumban, mintegy 300 négyzetméteren, 5000 minifigura, 1300 méter sínpálya, 14 település, 600 épület, 100 vonat mozgásban! Ez pedig nem csak a gyermekek számára nagyon érdekes, de makett kedvelő felnőtteket is elkápráztat majd a kiállítás. A foglalkozások teljesen ingyenesek, kivéve a “Makettház építés és füvesítés" programot, ahol 800 Ft-ért vásárolható meg a makettház csomag, amit összeépítés után a gyerekek haza is vihetnek. 

 

Jó szórakozást és Boldog Újévet Kívánunk! :)

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Buli, Fesztivál