Interaktív karácsonyfa vár a MÜPA előtt

Life of Budapest


Szerző: Kóti Angéla

Interaktív karácsonyfa a MÜPA előtt

A Művészetek Palotája ismét színvonalas karácsonyi programsorozattal készült az ünnepekre. December 4-én megnyitotta kapuit a Müpa Kultúr Kültér, ahol a látogatók új minőségben élhetik át a téli élményeket. 

MÜPA Kultúr Kültér

Interaktív karácsonyfa a MÜPA előtt

Idén is lesz Müpa Hangjáték, hatalmas jégpálya, valamint Müpa Sátor gyermekműsorokkal, könnyűzenei koncertekkel és látványos újcirkuszi előadásokkal. A belga komédiásokból álló duó, az Okidok, amely akrobatikus elemekkel tarkított, Slips Inside című show-ját, és a klasszikus bohóctréfákra épülő Ha Ha Ha című produkcióját mutatja be. Emellett a hazai közönség előtt már jól ismert és igen kedvelt Recirquel Újcirkusz Társulat is szerepel a Müpa Sátor műsorában, a Párizs Éjjel és a Trükkök című előadásaival. A gyermekprogramok fellépői között ott lesz a Kaláka, a Kolompos Együttes, Hajós András és a Modern Art Orchestra, valamint a Hot Jazz Band is.

Az izgalmas és szórakoztató programok közben forró csokit, forralt bort és fűszeres almaitalt is szürcsölhetünk, de lesz még egy különlegesség a programok között. A Müpa idén is rendhagyó karácsonyfával készül. Ha Ön is kíváncsi erre az igazi ritkaságra mindenképpen látogasson el oda! Ha már úgy is ott van, akkor semmiképpen se hagyja ki a Bohém éttermet, amely a környék legjobbjának számít. Így lesz teljes az élmémy! Asztalfoglalást itt tud a legkönnyebben intézni oda!

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Budapesti épületek, Érdekesség, Komolyzene, Koncert, Kultúra, Szabadidős programok, Ünnep