Interaktív sportkiállítás a Millenárison

Life of Budapest


Szerző: LK

Lépj be a bajnokok világába! Interaktív sportkiállítás a Millenárison

A legmodernebb technikákat alkalmazó berendezések, különleges látványvilág, képességtesztek és még rengeteg érdekességgel várja a közönséget a The Champion - A Bajnok interaktív sportkiállítás a Millenárison. 

Sportkiállítás a Millenárison

Lépj be a bajnokok világába! Interaktív sportkiállítás a Millenárison

 

Április közepéig várja az érdeklődőket a The Champion – A Bajnok című interaktív kiállítás a Millenáris park D épületében. A hazai fejlesztésű interaktív kiállítás Budapesten mutatkozik be, majd innen indul világkörüli útjára.

 

A látogatókat 1500 négyzetméteren több, mint 50 játékállomás várja. Ha ez még nem lenne elég, rengeteg információt megtudhatsz az adott sportágakról is. A különlegessége abban rejlik, hogy minden látogató egy speciális karkötőt kap, ami rögzíti a teljesítményt, a végén pedig mindenki egy egyedi értékelést kap, amiből megtudhatja, hogy milyen sportágban lenne kiemelkedő a teljesítménye.

 

A túra során mérhetjük az ügyességünket, a gyorsaságunkat, de a fizikai képességeken a megfigyelőképességünket is letesztelhetjük.A Champion egyedülálló látványvilággal rendelkezik, a művészi sportfelvételeken a hazai sport legkiemelkedőbb képviselői láthatók.

Egy különleges terem, ami olyan érzést kelt, mintha a medence aljáról néznéd az eseményeket. 

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Érdekesség, Kiállítás, Látványosság, Sport, Szabadidős programok