Az igazi ínyencek számára ajánlják a rendezvényt kísérő két mesterkurzust, neves előadókkal, érdekes témákkal és izgalmas tételekkel a New York Palotában

Life of Budapest


Szerző: Lobu.hu

Ismét a New York Palotába költöznek Badacsony ízei

Ismét a New York Palotában rendezik meg a tavasz első nagy borvidéki kóstolóját. A Róma Teremben a borvidék borászatai mellett bemutatkoznak a települések, a szálláshelyek, a vendéglátóhelyek, programhelyszínek és az egyéb szolgáltatók is.

New York Palota
Kép szerzője: New York Palace

Az igazi ínyencek számára ajánlják a rendezvényt kísérő két mesterkurzust, neves előadókkal, érdekes témákkal és izgalmas tételekkel.

14 és 16 óra között a kiállítók meghívásos alapon a szakmai partnereket és a sajtó képviselőit fogadják, akik számára a belépés ingyenes. 16 óra után minden borkedvelőt vár az exkluzív kóstoló.

A Balaton-felvidék legkedveltebb borvidékén a talaj és a napfény, a Balaton víztükre és a mediterrán jellegű éghajlat, az itt élő emberek szőlő iránti szeretete és szakértelme csodálatosan harmonikus, tüzes, jellegzetes karakterű borok készítését teszi lehetővé. A kiváló borok mellett a borvidék egész évben felejthetetlen élményeket nyújt: jobbnál jobb programok, gasztronómiai csodák, hangulatos szállások. Ezt a sokszínű kínálatot ismerhetik meg a rendezvény látogatói, a kiállítók között ott lesznek a legismertebb szálláshelyek, programhelyszínek, kézműves termelők, vendéglátóhelyek is, akik a borokhoz illő finomságokkal készülnek.

 

Jegyárak és jegytípusok, Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/1915035931957008/

 

 

 

Forrás: http://kostolo.badacsony.com/

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Gasztronómia, Program, Rövid hírek