Óriási fejlesztések Budapesten

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Budapesti fejlesztések milliárdokból

Nem sajnálják a pénzt a budapesti fejlesztésekre: milliárdok jutnak új villamosvonalra, de a Hungexpo felújítására is. Mutatjuk a részleteket.   

Hungexpo felújítás és új villamosvonal felépítése

Budapesti fejlesztések milliárdokból

 

Szerencsére Budapesten folyamatosak a felújítások, a város próbálja a lépést tartani a fejlődő világgal. Ehhez nem csak az kell, hogy új dolgokat építsünk és a régieket pedig felújítsuk, hanem az is, hogy ezeket a helyeket megtöltsük tartalommal. Amikor pedig ezek a dolgok találkoznak, akkor abból olyan látványos dolgok sülnek ki, mint  ami a magyar fővárosban történik. 

 

Nemrégiben lehetett olvasni, hogy 2020-ban megrendezendő Eucharisztikus Világkongresszus, valamint a 2021-ben sorra kerülő Vadászati Világkiállítás méltó megrendezése érdekében a Hungexpo Budapesti Vásárközpont fejlesztésére 1 milliárd 527 millió forintot hagytak jóvá. Tekintve, hogy a Duna Aréna mobillelátóinak a darabjait is ide fogják beépíteni, hogy a jövőben P+R parkolóként üzemeljenek,  most már kijelenthetjük, hogy a régi BMV területe méltó módon, jobban nevezve XXI. századi fényben fog tündökölni. 

 

A terveknek azonban még nincsenek vége, sőt! A következő oldalon mutatjuk a továbbiakat.

címkék: