Az egyenes kieséses szakaszban már a videóbíró is segíti majd a játékvezetők munkáját

Life of Budapest


Szerző: Lobu.hu

Izgalmas meccsek jönnek a BL-ben

Megtartották a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek sorsolását tegnap. A svájci Nyonban azonos országbeli csapatok és őszi csoportellenfelek sem kerülhettek össze.

Bajnokok Ligája

A csoportelsőként továbbjutott csapatok: Barcelona, Borussia Dortmund, PSG, FC Porto, Real Madrid, Bayern München, Juventus, Manchester City.

A csoportmásodikként továbbjutott csapatok: Atlético Madrid, Liverpool, AS Roma, Schalke 04, Tottenham Hotspur, Ajax Amszterdam, Manchester United, Olympique Lyon.

A sorsoláson igazi sláger-összecsapások is létrejöttek, a csakfoci.hu szerint mindenképpen kiemelhetőek például a Liverpool és a Bayern, az Atlético Madrid és a Juventus, vagy épp az MU és a PSG összecsapásai is. Az egyenes kieséses szakaszban már a videóbíró is segíti majd a játékvezetők munkáját.

Bajnokok Ligája, a nyolcaddöntők párosításai:

Schalke 04 – Manchester City

Atlético Madrid – Juventus

Manchester United – Paris Saint-Germain

Tottenham Hotspur – Borussia Dortmund

Olympique Lyon – FC Barcelona

AS Roma – FC Porto

Ajax Amszterdam – Real Madrid

Liverpool – Bayern München

A nyolcaddöntők első mérkőzéseit február 12-én és 13-án, valamint 19-én és 20-án, a visszavágókra pedig március 5–én és 6-án, illetve 12–én és 13-án rendezik.

Forrás: http://www.csakfoci.hu/nemzetkozi-foci/bajnokok-ligaja/sorsoltak-a-bl-ben-gyilkos-meccsek-jonnek-mar-a-16-kozott-itt-vannak-a-parositasok

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Nagyvilág, Sport