A Jethro Tull koncertet ad Budapesten

Life of Budapest


Szerző: Kóti Angéla

2017-ben visszatér a rock Budapestre

2017-ben újra visszatér a rockzene atyja Budapestre. Ian Anderson és Jethro Tull 2 órás best of koncertet ad a Budapesti Kongresszusi Központban.

Ian Anderson és a Jethro Tull

A Jethro Tull és a kezdetek

A skót énekes és dalszerző, aki fiatal korában folyóiratokból kapta az inspirációt a zenéléshez, 1963-ban megalapította barátaival a The Blades együttest. Később a banda feloszlott, majd 1965-ben a nagy-britanniai Blackpool-ban született meg a mai Jethro Tull híres formációja. Kezdetben csak blues rockot játszottak, majd ezt követték a progresszív rock, folk-rock, elektronikus rock, hard rock és végül a világ zenei hatásokkal átszőtt korszak, amely napjainkban is jellemzi az együttes zenei stílusát.

 

Best of koncert

 

A Jethro Tull az elmúlt éveket összefoglaló best of koncerttel tér vissza Budapestre 2017. február 18-án a Kongresszusi Központba, ahol egy 2 részből álló 2 órás koncertet ad. Egyes dallamok új hangszereléssel kapnak helyet a repertoárban és izgalmas videó vetítések is emelik majd az est hangulatát. Jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal és a Ticket Express hálózatában.

 

Íme, egy kis kedvcsináló:

 

 

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Buli, Koncert, Kultúra, Látványosság, Szabadidős programok