Kabalapályázatot hirdet a magyar szövetség

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Ismét kabala ötletet vár tőlünk az Magyar Úszószövetség

A rajzos ötletekkel, tervekkel május 26-án 12 óráig lehet pályázni. A kabalafigurákat a jövőben a magyarországi viadalokon érmes versenyzők vehetik át, illetve a közönség is megvásárolhatja, a bevételt pedig az utánpótlás-nevelésre fordítja a szövetség. A győztes félmillió forint jutalmat kap. 

Ismét kabala ötletet vár tőlünk az Magyar Úszószövetség

A beérkezett pályamunkákat egy bírálóbizottság értékeli. Ennek tagjai között lesz Kovács Ágnes olimpiai bajnok, az úszó Olimpiai Bajnokok Testületének delegáltja, a MÚSZ és sportolói bizottságának képviselője, továbbá két neves művész, egyetemi oktató: Koós Pál, egyetemi docens, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Design Intézetének Igazgatója és Auth Attila grafikusművész, a Magyar Képzőművészeti Egyetem Grafika Tanszékének egyetemi adjunktusa, valamint a korábbi világversenyek kabaláinak gyártásában fontos szerepet vállaló Kéri Kft. képviselője.
A bizottság hat pályaművet választ ki első körben, az alkotóknak ezután egy még részletesebb, mindenre kiterjedő tervet kell benyújtaniuk, miközben online is indul egy közönségszavazás, az itt szerzett első hely egy szavazatot ér a végső bírálási folyamatban. A győztest a Magyar Úszás Napján, június 16-án jelenti be a MÚSZ. A részletes pályázati kiírás megtalálható a szövetség honlapján.
Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/uszas/uszas-kabalapalyazatot-hirdet-a-magyar-szovetseg-2694999?utm_source=kattintas&utm_medium=link&utm_campaign=hirlista
 

címkék: