Budapesti karácsony

Life of Budapest


Karácsony Budapesten

Karácsonyi hírek Budapestről, tudd meg, hol érdemes megvásárolnod a legjobb karácsonyi ajándékokat, hol lesznek a legjobb karácsonyi programok idén! 

csomagküldés

A kontinensen belülről még megkaphatjuk a csomagot

2018.12.06.

Elkezdődött a karácsonyi roham, a legtöbben most kezdenek neki az ajándékvásárlásnak. A fogyasztóvédelmi helyettes államtitkár arra hívja fel a figyelmet, hogy aki internetről rendel, bizonyosodjon meg a szállítási időről.

Korcsolyapálya Budapesten

Budapesti különleges korcsolyapálya

2017.12.08.

Egészen különleges és egyedi korcsolyapálya nyílt meg a napokban Budapesten. Ez nem máshol, mint egy hotel tetején nyílt meg és bárki igénybe veheti.

Budapest Karácsonykor

Ismét jár a fővárosban a fényvillamos

2017.12.07.

Budapest egyik legnagyobb kuriózuma karácsony tájékán a fényvillamos. Az egész világot bejárják ilyen tájt a nem mindennapi képek róla. Most sem történt ez másként.

Budapest a hidegben is népszerű

Budapest télen? Özönlenek ide a turisták

2017.12.07.

Mikor lehet a legnépszerűbb Budapapest? A válasz egyszerű: mindig. A legújabb publikáció szerint a magyar főváros népszerűsége télen is ugyan annyira magas, mint nyáron.

Edvin Marton

Budapesti karácsonyi koncert Edvin Martonnal!

2017.11.22.

Valódi különlegesség, ünnepi varázslat várható Edvin Marton december 23-i koncertjén, melyet 15:00 és 19:00 órától a Budapest Kongresszusi Központban Ave Maria Symphonic Live címmel tart majd. Légy részese te is a csodának!

Budapest télen

Ezek a legjobb szabadtéri programok télen a városban

2016.12.26.

Budapest egy igazán nagyszerű város. Egy olyan hely, aminek időjárás, évszak nem szabhat határokat. Itt igazán bármikor lehet jó programot kitalálni. Egész évben lehet jókat túrázni, akár a városon belül, akár a...

A legjobb téli programok Budapesten

5 program, amit nem hagyhatsz ki télen Budapesten

2016.12.22.

Télen hajlamosak vagyunk bekuckózni a szobába, és ki sem jönni onnan. Pedig ez az évszak is számtalan kellemes programot kínál, amit te sem hagyhatsz ki! 

Macaron workshop a Ritz-Carltonban

Macaron workshop a budapesti Ritz-Carltonban

2016.12.19.

A Ritz-Carlton Budapest különleges gasztroprogramokkal készül az ünnepekre. Tokaji bor- és süti kóstoló és Macaron workshop is szerepel a repertoáron.

Karácsonyi ajándékötletek

Karácsonyi ajándékötletek Budapest rajongóknak

2016.12.14.

Te is elvesztél a karácsonyi ajándékok között? Hogy megkönnyítsük a dolgod, összegyűjtöttük a szerintünk legfrappánsabb Budapest ihlette darabokat.

1/3

címkék: Érdekesség