Budapesti karácsonyi koncert Edvin Martonnal!

Life of Budapest


Szerző: Kósa Krisztina

Budapesti karácsonyi koncert Edvin Martonnal!

Valódi különlegesség, ünnepi varázslat várható Edvin Marton december 23-i koncertjén, melyet 15:00 és 19:00 órától a Budapest Kongresszusi Központban Ave Maria Symphonic Live címmel tart majd. Légy részese te is a csodának!

Edvin Marton

Budapesti karácsonyi koncert Edvin Martonnal!

A világhírű hegedűvirtuóz neve sok szempontból ismerősen csenghet: lehet ennek háttere egy koncert, ahol hallottuk őt, lehet egy tévés produkció, vagy lehet akár a műjégpálya is, hiszen olyan hírességeknek szerzett már zenét, mint például a 2006-os torinói téli olimpia aranyérmese, Jevgenyij Pljuscsenko, akivel rendszeresen együtt dolgozott vagy lépett fel. Edvin Marton december végi nagyszabású előadásának hangulata a karácsony meghittségét idézi majd, és elvezet a hegedűművész egyedi, epikus világába.

 

“Szeretném megajándékozni a közönségem és rajongóim egy életre szóló élménnyel. Öt éves korom óta hegedülök, tökéletesítem a hegedűjáték művészetét, szeretném átadni a virtuozitást, az érzelmeimet, és a szeretetemet.” – mondta a művész.

 

 

A klasszikus zenére épülő, látványos showműsor a legjobb zeneszerzőket idézi, mint például: Antonio Vivaldit, Niccoló Paganinit, Mozartot, illetve Edvin Marton saját szerzeményeit is hallhatjuk majd. A  két felvonásos előadás nagy szimfonikus zenekarral és táncművészekkel egészül ki, hogy igazán csodás élményben részesítse a jelenlévőket. Az est különlegességeként pedig  a művész egy 1699-es Antonio Stradivari (vagyis felbecsülhetetlen értékű) hegedűn játszik majd, melynek történetét a következő oldalon olvashatjátok!

 

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Advent, Budapest, Érdekesség, Komolyzene, Koncert, Kultúra, Ünnep