Kedves Krisztina! Esküvőszervezés előtt állunk, láttam, hogy Te a Műjégpálya körül is tevékenykedsz jelenleg. Az érdekelne, hogy mennyire népszerűek mostanság a téli esküvők? Nagyon megtetszett néhány külföldi kép, és lehet, hogy elcsábulnék egy ilyen kül

Life of Budapest

Online tanácsadás


Kérdés:


Kérdést felvető neve: Cs N


Kedves Krisztina!

Esküvőszervezés előtt állunk, láttam, hogy Te a Műjégpálya körül is tevékenykedsz jelenleg. Az érdekelne, hogy mennyire népszerűek mostanság a téli esküvők? Nagyon megtetszett néhány külföldi kép, és lehet, hogy elcsábulnék egy ilyen különleges alkalom irányába :)
Mi a véleményed, ha rendeztél már téli esküvőt, a vendégkör hogy reagál a hidegre?

Nagyon köszönöm válaszod!Válasz:


Kedves Nikoletta!

Egyedülálló téli esküvőhelyszínként állíthatom, hogy a mesés hangulatú téli esküvők egyre népszerűbbek. Szívesen küldök számodra pár képet kedvcsinálónak!

Nálunk a nyári tóparti hangulat mellett a jégvilág hűs esküvői is igen kedveltek. A vendégsereg – minden esetben – egyedi élményekkel lesz gazdagabb, szívük melegségét forró italokkal: punccsal, groggal, a kicsiknek: habos csokoládéval őrizzük. Természetesen  – akár – puha takarókat is biztosítunk. Emellett a hóesés, a mesés táj látványa és a korcsolyázás izgalma kápráztatja el a kicsiket és nagyokat egyaránt. A baráti mókázás nem merül ki közös csúszásban a jégen, láthattuk már a közönség spontán gratulációját, egyedi flashmobot vagy a jégen rendezett szertartást is.címkék: