Kedves Krisztina! Nyáron lesz az esküvőnk, és szeretnénk megtervezni az ülésrendet. Ön szerint melyik a legjobb ültetési forma? Nekem a körasztalos elrendezés tetszik leginkább, de szükségem lenne egy tapasztalt szakember véleményére, hogy hogy a legegysz

Life of Budapest

Online tanácsadás


Kérdés:


Kérdést felvető neve: H O


Kedves Krisztina! Nyáron lesz az esküvőnk, és szeretnénk megtervezni az ülésrendet. Ön szerint melyik a legjobb ültetési forma? Nekem a körasztalos elrendezés tetszik leginkább, de szükségem lenne egy tapasztalt szakember véleményére, hogy hogy a legegyszerűbb, legpraktikusabb az ültetés kialakítása?Válasz:


Kedves Orsolya! Igen impozáns megoldást választott. A kerekasztalos elrendezés igen elegáns és jól alakítható, praktikus változat. Azonban nagyon fontos, hogy minden esetben a terem méretéhez és alaprajzához, a benne található elemekhez, illetve a programhoz szablyák a teremberendezést. A főasztalt például táblaasztalokból javaslom összeállítani, így elkerülik, hogy háttal üljenek a vendégeknek, illetve teret is nyernek általa. Olykor a párok mégis a kör alakú főasztal mellett döntenek, ilyenkor nem kiemelten, hanem együtt és közvetlenül szeretnének ünnepelni a társasággal. Jellemzően fontos még a választott fogadás formája is, mely további meghatározója lehet az ültetésnek. Mivel minden esemény egyedi, más-más kívánalmakkal, így teljeskörű javaslatot, a részletek ismeretében tudok tenni. címkék: