Kitolták a konvektorcsere pályázatok benyújtásának időpontját

Life of Budapest


Szerző: Lobu.hu

Később kezdődik a konvektorcsere program

A tervezettnél két nappal később, május 22-én 10 órakor kezdődhet a pályázatok benyújtása az Otthon Melege program földgázüzemű konvektorok cseréjére irányuló alprogramjára. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a személyi jövedelemadó bevallások benyújtásának zavartalansága érdekében döntött erről.

konvektorcsere

A halasztásról azokra a pályázókra gondolva döntött a tárca, akik az utolsó pillanatra hagyják adóbevallásuk véglegesítését. Így ők május 20-án mentesülnek a további adminisztrációs feladatok alól, több idejük lesz a nyugodt felkészülésre a pályázat sikeres benyújtása érdekében.

A földgázüzemű konvektorok cseréjére irányuló alprogram pályázatai változatlan feltételekkel, elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül nyújthatók be, ügyfélkapus azonosítást követően augusztus 30-ig.

A kétmilliárd forint keretösszegű alprogramban a teljes fűtési rendszer korszerűsítésére is lehet pályázni. A támogatás maximális mértéke az elszámolható bruttó költségek 60 százaléka, akár 750 ezer forint is lehet.

A pályázatbenyújtó felület a https://konvektor2019.nfsi.hu linken érhető el. Az elektronikus pályázati rendszerrel, a pályázatkezeléssel kapcsolatos kérdésekben a pályázatkezelő NFSI Nemzeti Fejlesztés és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatán kérhető segítség a http://www.nfsi.hu/ oldalon.

Forrás: https://www.vg.hu/kozelet/kozeleti-hirek/kitoltak-a-konvektorcsere-palyazatok-benyujtasanak-idopontjat-1515890/

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Rövid hírek