Kulturális és egyéb programok, rendezvények budapesten és az országban

Life of Budapest
Szentendre
Közös turnéra indul a Belau és a Mary Popkids

Közös turnéra indul a Belau és a Mary Popkids

Szerző: Lobu
2018. november 15.

A zenekar az őszi külföldi koncertjei mellett, Magyarországon 8 állomásos turnéra indul a Mary Popkids vendégeként. A második megálló Budapest lesz, ahol november 16-án, az Akváriumban játszik a két formáció. Az új dalok egy különleges utazást zenésítenek meg a karibi térségében, ezt a világot szeretné a formáció még inkább átadni azoknak, akik elmennek a koncertjeikre.

További részletek

Olvasóink képei

Tölts fel Te is valamit a Lobu.hu galériájába!

Frida Kahlo

November 4-én zár a Frida Kahlo kiállítás

Szerző: Lobu.hu
2018. október 29.

Már több mint 200 ezren tekintették meg a Magyar Nemzeti Galéria Frida Kahlo-kiállítását. Az egy hét múlva, november 4-én záró tárlat az utolsó hétvégén, szombaton és vasárnap is hosszabbított nyitva tartással, este tíz óráig várja majd a látogatókat.

Idén duók lépnek fel a Budapesti Nemzetközi Gitárfesztiválon

Idén duók lépnek fel a Budapesti Nemzetközi Gitárfesztiválon

Szerző: Lobu
2018. október 26.

A hangszeres duók kerülnek reflektorfénybe a Budapesti Nemzetközi Gitárfesztiválon november 9. és 11. között a Zeneakadémián, ahol koncertek és nyilvános mesterkurzusok is várják az érdeklődőket. Német, argentin, spanyol, kubai és kínai művészek adnak koncerteket, az esti hangversenyek mellett napközben is lehetőség lesz találkozni a fellépőkkel.

Kezdődik az Országos Rajzfilmünnep

Kezdődik az Országos Rajzfilmünnep

Szerző: Lobu
2018. október 26.

Idén 92 település csatlakozott a sorozathoz, amelynek keretében 486 vetítéssel és több száz filmekhez kapcsolódó programmal várják a látogatókat. Budapest mellett olyan nagyvárosok csatlakoztak a rendezvényhez, mint Debrecen, Eger, Miskolc, Szeged, Szolnok, Szombathely vagy Zalaegerszeg, valamint olyan kisebb települések is, mint Diósjenő, Jobbágyi, Kővágóörs, Nagykovácsi, Pásztó vagy Tét.

Magyar Speciális Független Filmszemle

Több, mint 80 filmet mutat be idén a Magyar Speciális Független Filmszemle

Szerző: Lobu.hu
2018. október 25.

A Magyar Speciális Független Filmszemlén fogyatékkal élők, pszichiátriai és szenvedélybetegek, valamint független filmesek és diákok alkotásai mutatkoznak be. A seregszemlére évről évre több alkotást neveznek Magyarországról és határon túlról egyaránt.

Krúdy Gyula est

Szindbád útja / KRÚDY GYULA EST

Szerző: Lobu.hu
2018. október 25.

Immár harmadik estjével várja az érdeklődőket a MiroArt a Városliget Caféban. Október 30-án, a 140 évvel ezelőtt született, a Városligethez számtalan szállal kapcsolódó, Szindbád alakját megteremtő kiváló prózaíró: Krúdy Gyula alakja és munkássága elevenedik meg.

Sziklakórház

Mindent vitt a Sziklakórház és Atombunker

Szerző: Lobu.hu
2018. október 24.

Ez a hazai létesítmény lett a legnépszerűbb magyarországi múzeum a Tripadvisor utazási portál 2018-as listáján. A rangsorolás a látogatók és felhasználók értékelése alapján alakult ki. Ez már a második alkalom, hogy elnyeri ezt a címet, először 2016-ban seperte be.

Kövess minket

Címkék

Érdekesség Budapest Látványosság Szabadidős programok Kultúra Gasztronómia Buli Étterem Sport Budapesti étterem Budapesti épületek Fesztivál Koncert Gyerekprogram

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért.