Kulturális és egyéb programok, rendezvények budapesten és az országban

Life of Budapest
P'Art Kávéház
Műtárgyak Éjszakája

Közeledik a Műtárgyak Éjszakája

Szerző: Lobu.hu
2019. május 9.

Idén harmadszorra rendezi meg a műtárgy.com népszerű, nyárindító művészeti programsorozatát, a Műtárgyak Éjszakáját. A rendezvény a tavalyihoz hasonlóan háromnapos lesz: május 30-tól június 1-ig 50 fővárosi helyszínen, több mint 100 program várja az érdeklődőket.

További részletek

Olvasóink képei

Tölts fel Te is valamit a Lobu.hu galériájába!

Táncválasztó

Jön a Nagy Táncválasztó

Szerző: Lobu.hu
2019. április 25.

A Nagy táncválasztó mindazokat szeretné megszólítani, akik eddig még nem táncoltak, de szeretnék kipróbálni - mondta el a köztévében Török Jolán, a Magyar Táncművészeti Egyetem művészeti, szakmai tanácsadója.

Föld Fesztivál az Állatkertben

Föld Fesztivál az Állatkertben

Szerző: Lobu.hu
2019. április 25.

Rengeteg programmal készül az Állatkert a most következő hétvégére. A Föld Fesztivál már április 26-án, azaz pénteken elkezdődik, és egészen 28-áig, tehát vasárnapig tart. Maga a fesztivál tulajdonképpen a Föld napjának több napon át tartó eseménysorozattá való kibővítését jelenti.

Budapest Park

Kezdődik a buliszezon, hétvégén nyit a Budapest Park

Szerző: Lobu.hu
2019. április 25.

Április 25-éna Fővárosi Rapcirkusszal és a Queens Party speciális kiadásával hivatalosan is megkezdődik a buliszezon: nyit a Budapest Park.

Fogaskerekű

Ismét meg lehet előzni a fogaskerekűt

Szerző: Lobu.hu
2019. április 24.

Kora ősz helyett április 27-én rendezi meg a Hegyvidéki Önkormányzat és a Hegyvidéki Szabadidősport Nonprofit Kft. a XII. kerület kedvenc terepversenyét, az Előzd meg a Fogaskerekűt. Itt nem csak futva, hanem kerékpárral, vagy éppen túrázva is el lehet indulni a Széchényi-hegy meghódítására.

Országos rendőr és tűzoltó nap

Országos rendőr- és tűzoltónap lesz Budapesten

Szerző: Lobu.hu
2019. április 24.

Mukics Dániel, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője a köztévében elmondta: szombat reggel kéttucatnyi tűzoltóautó indul el szirénázva az Óbudai Flórián térről, hogy a rendőrkonvojjal találkozva a Hősök terére érkezzen. Onnan rendőr- és tűzoltózenekar kíséretében vonulnak be együtt a Városligetbe.

Szabadság híd

Ismét a gyalogosoké lesz a Szabadság híd

Szerző: Lobu.hu
2019. április 23.

A négy júliusi hétvégén lezárják a járműforgalom elől a Szabadság hidat, így az a gyalogosoké lesz július 6-7-én, 13-14-én, 20-21-én és 27-28-án.

Kövess minket

Címkék

Érdekesség Budapest Látványosság Szabadidős programok Kultúra Gasztronómia Buli Étterem Sport Budapesti étterem Budapesti épületek Fesztivál Koncert Gyerekprogram

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért.