Kulturális és egyéb programok, rendezvények budapesten és az országban

Life of Budapest
Aranynap díj

Aranynap-díj 2019 - a rendezvényes szakma legjobbjai

Szerző: Orsi
2020. július 8.

Idén 15. alkalommal rendezték meg a Day Holiday Kft. Aranynap-díj átadó ünnepségét július 3-án a Párisi Udvar Hotel Budapest Passage-ban. A rendezvényszervező cég rendezvények, konferenciák, tréningek szervezésére alakult 1995-ben, 2020-ban ünnepli fennállásának 25. évfordulóját. Napjainkban több tízezer rendezvény és több, mint félmillió vendég élményeivel a háta mögött 2005. óta rendezik meg az Aranynap-gálát. 

További részletek

Olvasóink képei

Tölts fel Te is valamit a Lobu.hu galériájába!

Műtárgyak Éjszakája

Közeledik a Műtárgyak Éjszakája

Szerző: Lobu.hu
2019. május 9.

Idén harmadszorra rendezi meg a műtárgy.com népszerű, nyárindító művészeti programsorozatát, a Műtárgyak Éjszakáját. A rendezvény a tavalyihoz hasonlóan háromnapos lesz: május 30-tól június 1-ig 50 fővárosi helyszínen, több mint 100 program várja az érdeklődőket.

Aquincum

Hétvégén Floralia virágünnep az Aquincumban

Szerző: Lobu.hu
2019. május 7.

Harmincadik alkalommal rendezik meg a római hagyományokat felidéző Floralia virágünnepet az Aquincumi Múzeumban. A megnyitás 125. évfordulójáról is megemlékeznek az idén három naposra bővített programon május 10. és 12. között, amelyen a világ legrégebbi orgonájának rekonstrukcióit is megszólaltatják.

Nemzeti Futóverseny

Jön a Nemzeti Futóverseny

Szerző: Lobu.hu
2019. május 7.

Június 8-án Budapesten rendezik meg első alkalommal a Nemzeti Futóversenyt, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az egészséges életmód és a rendszeres sportolás fontosságára.

Rúzsa Magdi

Jótékonysági koncert lesz az Erzsébet téren

Szerző: Lobu.hu
2019. május 6.

A koncertből befolyt összeget egy hazánkban egyedülálló intézmény, az első Autista Krízisház és Oktatási Központ létrehozására fordítják. Szijjártó-Nagy Szilvia, az Út a Mosolyért Alapítvány elnöke elmondta: az alapítvány az autizmussal élők és családtagjaik életének megkönnyítéséért dolgozik. Tevékenységük mottója: „Megérteni, elfogadni, segíteni”.

Matakó

Matakó kislány született a Fővárosi Állatkertben

Szerző: Lobu.hu
2019. május 6.

Matakókölyök született a Fővárosi Állat- és Növénykert Pálmaházában. A mostani újszülött matakókölyök nőstény, neve egyelőre még nincs.

https://nepszava.hu/3034391_nyitott-kapukkal-var-a-budapest100

Hétvégén ismét jön a főváros fesztiválja

Szerző: Lobu.hu
2019. május 3.

Kilencedik éve rendezik meg a város hétvégi fesztiválját, ahol egy kicsit más szemszögből nézhetünk a környezetünkre. Két napig minden a magyar Bauhausról szól majd – írja a nepszava.hu.

Kövess minket

Címkék

Érdekesség Budapest Látványosság Szabadidős programok Kultúra Gasztronómia Buli Étterem Sport Budapesti étterem Budapesti épületek Fesztivál Koncert Gyerekprogram

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért.