Kulturális és egyéb programok, rendezvények budapesten és az országban

Life of Budapest
P'Art Kávéház
Kórusok éjszakája

Kórusok éjszakája Budapesten

Szerző: Lobu.hu
2019. május 29.

Szombaton rendezik meg a Kórusok éjszakáját a józsefvárosi Palotanegyedben, ahol tíz helyszínen mintegy 50 kórus várja a közönséget koncertekkel utcákon, tereken és belső kertekben, udvarokban.

További részletek

Olvasóink képei

Tölts fel Te is valamit a Lobu.hu galériájába!

Matakó

Matakó kislány született a Fővárosi Állatkertben

Szerző: Lobu.hu
2019. május 6.

Matakókölyök született a Fővárosi Állat- és Növénykert Pálmaházában. A mostani újszülött matakókölyök nőstény, neve egyelőre még nincs.

https://nepszava.hu/3034391_nyitott-kapukkal-var-a-budapest100

Hétvégén ismét jön a főváros fesztiválja

Szerző: Lobu.hu
2019. május 3.

Kilencedik éve rendezik meg a város hétvégi fesztiválját, ahol egy kicsit más szemszögből nézhetünk a környezetünkre. Két napig minden a magyar Bauhausról szól majd – írja a nepszava.hu.

Európa-nap

Családi programokkal és futóversennyel ünnepelhetjük az Európa-napot

Szerző: Lobu.hu
2019. május 2.

A hazai művészvilág és közélet ismert szereplői is részt vesznek 2019. május 12-én, vasárnap, a Szabadság téren megrendezendő Európa-napon. Itt 15 kilométeres futóversennyel, családi és gyermekprogramokkal, illetve koncertekkel várják a résztvevőket.

Tabán majális

Nagy ingyenes buli készülődik Budapest kultikus koncerthelyszínén május elsején

Szerző: Lobu.hu
2019. április 29.

A Tabán a Gellért-hegy és a Várhegy közötti dombos terület nagy történelmi múlttal dicsekedhet. Emellett a nagy tágas park az 1970-es évektől a hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó helyszíne lett. A minden évben megtartott Május 1-i koncertek hagyománnyá váltak, az évek folyamán fellépett itt a „nagy generáció” összes képviselője.

strand

Szombaton nyitnak a strandok Budapesten

Szerző: Lobu.hu
2019. április 26.

Az idei strandszezonban április 27-én elsőként a Palatinus, Dagály és a Paskál fürdők nyitnak ki. A Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő strandját várhatóan május 18-tól vehetik birtokba a fürdőzők, a hagyományos nyári strandok, a Római és Pünkösdfürdő június 2-án, illetve június 15-én nyitnak – írja a hvg.hu.

Sziget Fesztivál

Környezetkímélőbb lesz az idei Sziget Fesztivál

Szerző: Lobu.hu
2019. április 26.

Folytatódnak a zöld projektek az idei Sziget Fesztiválon: az újrahasználható poharakat egy közeli helyszínen mossák el, megszüntetik a műanyag szívószálak használatát, és a műanyag evőeszközöket, tányérokat is teljesen kivezetik – írja a hvg.hu. Ezen kívül figyelmeztetik a szigetlakókat a víztakarékos zuhanyzásra, valamint 50 ezer zseb-hamutartót is kiosztanak.

Kövess minket

Címkék

Érdekesség Budapest Látványosság Szabadidős programok Kultúra Gasztronómia Buli Étterem Sport Budapesti étterem Budapesti épületek Fesztivál Koncert Gyerekprogram

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért.