Kulturális és egyéb programok, rendezvények budapesten és az országban

Life of Budapest
Zenés piknik a kastélykertben

Zenés piknik estek a Tündérkert Hotelben

Szerző: Orsi
2021. július 1.

Bevált recepten ne változtass, mondja a bölcselet. A noszvaji Tündérkert Hotelnek lett egy közelmúltban kipróbált saját receptje, amelynek hatalmas sikere volt, és amelynek eredménye egy felemelő élmény – és ezt a szálloda bárkivel szíves-örömest megosztja. 

További részletek

Olvasóink képei

Tölts fel Te is valamit a Lobu.hu galériájába!

P'Art Kávéház

Magas kultúra és kiváló gasztronómia egy helyen

Szerző: Lobu.hu
2019. május 15.

Lássuk be, egy olyan program megszervezése, amikor több élvezetet szeretnénk összekapcsolni, sok esetben nehézkes, hiszen a legtöbb kulturális intézmény pusztán egy büfével rendelkezik, amely ugyan lehet magas minőségű, ám semmiképp sem adhatja vissza a „megérdemlem” érzést.  Ha pedig két különböző helyszínre kell menni ahhoz, hogy az ember élvezzen egy felemelő előadást, és rohanás nélkül, kiváló minőségű fogásokat fogyasszon el, az rögtön felveti a nehéz fővárosi parkolás kényes kérdését, és a kiválasztott étterem zsúfoltságát.

Műtárgyak Éjszakája

Közeledik a Műtárgyak Éjszakája

Szerző: Lobu.hu
2019. május 9.

Idén harmadszorra rendezi meg a műtárgy.com népszerű, nyárindító művészeti programsorozatát, a Műtárgyak Éjszakáját. A rendezvény a tavalyihoz hasonlóan háromnapos lesz: május 30-tól június 1-ig 50 fővárosi helyszínen, több mint 100 program várja az érdeklődőket.

Aquincum

Hétvégén Floralia virágünnep az Aquincumban

Szerző: Lobu.hu
2019. május 7.

Harmincadik alkalommal rendezik meg a római hagyományokat felidéző Floralia virágünnepet az Aquincumi Múzeumban. A megnyitás 125. évfordulójáról is megemlékeznek az idén három naposra bővített programon május 10. és 12. között, amelyen a világ legrégebbi orgonájának rekonstrukcióit is megszólaltatják.

Nemzeti Futóverseny

Jön a Nemzeti Futóverseny

Szerző: Lobu.hu
2019. május 7.

Június 8-án Budapesten rendezik meg első alkalommal a Nemzeti Futóversenyt, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az egészséges életmód és a rendszeres sportolás fontosságára.

Rúzsa Magdi

Jótékonysági koncert lesz az Erzsébet téren

Szerző: Lobu.hu
2019. május 6.

A koncertből befolyt összeget egy hazánkban egyedülálló intézmény, az első Autista Krízisház és Oktatási Központ létrehozására fordítják. Szijjártó-Nagy Szilvia, az Út a Mosolyért Alapítvány elnöke elmondta: az alapítvány az autizmussal élők és családtagjaik életének megkönnyítéséért dolgozik. Tevékenységük mottója: „Megérteni, elfogadni, segíteni”.

Matakó

Matakó kislány született a Fővárosi Állatkertben

Szerző: Lobu.hu
2019. május 6.

Matakókölyök született a Fővárosi Állat- és Növénykert Pálmaházában. A mostani újszülött matakókölyök nőstény, neve egyelőre még nincs.

Kövess minket

Címkék

Érdekesség Budapest Látványosság Szabadidős programok Kultúra Gasztronómia Buli Étterem Sport Budapesti étterem Budapesti épületek Fesztivál Koncert Gyerekprogram

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért.