Kulturális és egyéb programok, rendezvények budapesten és az országban

Life of Budapest
kortárs tánc
sísuli
Kép szerzője: Pixabay

Már 30 műanyag pályán lehet megtanulni síelni

Szerző: Lobu.hu
2018. október 11.

Elindult a 'Tanulj Itthon Síelni!' kampány, ennek keretében síelést és hódeszkázást is oktatnak. A Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter szerint ezeket a sportágakat sosem késő elkezdeni, és Magyarországon a fiatalabbak és az idősebbek számára egyformán elérhető a síelés és a hódeszkázás.

További részletek

Olvasóink képei

Tölts fel Te is valamit a Lobu.hu galériájába!

Bemutatjuk a tökéletes esküvő kellékeit

Aktuális esküvői trendek - és a tökéletes helyszín kérdése

Szerző: LK
2018. május 22.

Vészesen közeleg az esküvőd napja, de még nem álltál neki a szervezésnek? Itt az ideje! Segítünk, hogy megtudd, mik a legfontosabb tényezők, amikor a menyegződet tervezed. 

Ezek a legjobb nyári programok Budapesten!

Nyári programok Budapesten, amiket nem hagyhatsz ki

Szerző: LK
2018. május 18.

Budapest az egyik legcsodálatosabb város, ami mindig tartogat számunkra meglepetéseket. Nyáron is megéri Budapestre látogatni, hiszen számtalan különleges program vár minket a melegebb hónapok alatt is. A következőkben összeszedtünk néhány programot, amit nem hagyhatsz ki, ha nyáron a fővárosba látogatsz!

BKV nap: május 5

A BKV napja

Szerző: Lobu
2018. május 5.

Május 5 a BKV napja. Ezen a napon olyan dolgokba is betekintést nyerhet az ember, melyeket más napokon nincs lehetőség megtekinteni.

Nagy futam ahogy még nem láthattad

Így száguld a jövő bajnoka Budapesten

Szerző: Lobu
2018. május 4.

Max Verstappen a jövő nagy Forma 1-es bajnoka, ezt még a kritikusi is elismerik. A múlt héten a nagy futam keretein belül volt lehetősége Budapest utcáin száguldozni, amit mi egy speciális felvétel segítségével meg is mutatunk!

 Állatkerti találkozó Budapesten

Fontos budapesti találkozó

Szerző: Lobu
2018. május 2.

Budapesten találkoznak április 30. és május 4. között a világ állatkerti szervezeteinek vezetői, akik az ötnapos világtanácskozás kísérőprogramjai során megismerhetik a budapesti és veszprémi állatkerteket, valamint a Hortobágyi Nemzeti Parkot is.  

 Nyitnak a strandok Budapesten

Nyitnak a fővárosban is a strandok

Szerző: Lobu
2018. április 29.

Nyitnak a strandok országszerte, így természetesen Budapesten is. Mutatjuk, hogy milyen nagyobb változások lesznek velük kapcsolatban!

Kövess minket

Címkék

Érdekesség Budapest Látványosság Szabadidős programok Kultúra Gasztronómia Buli Étterem Sport Budapesti étterem Budapesti épületek Fesztivál Koncert Gyerekprogram

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért.