Bemutatjuk, hogy hova menj kutyával Budapesten!

Life of Budapest


Szerző: LK

Kutyával Budapesten – hova érdemes menni?

Kutyával indulnál útnak, de nem tudod, hogy hova menjetek? Nem egyszerű a kérdés! A következőkben mutatunk egy különleges helyet, ahol a négylábúakat is szívesen látják! 

Bemutatjuk, hogy hova menj kutyával Budapesten!
Kép szerzője: Kutyuska

Manapság már számtalan ember tart háziállatot, akik megszínesítik a mindennapjaikat. Ha neked is van egy kutyád, akkor nyilván sokat jártok sétálni, és gyakran kipróbáltok új helyeket. A következőkben mutatunk három helyet, ahova mindenképp el kell menned a négylábú kedvenceddel! 

 

Kutyás élménypark a Városligetben 

Magyarország legjobban felszerelt kutyás élményparkja található a Városligetben, amit semmiképp sem érdemes kihagyni. A park mintegy 5200 négyzetméter alapterületű, ugratók és hidak várják a kutyusokat. 

 

A nyugati oldalon kutyapancsoló is várja a kutyusokat. Érdemes kipróbálnotok, hiszen a Városliget egy gyönyörű környezet, ahol a gazdik és a kutyusok is jól fogják érezni magukat. 

 

Egy kutyabarát gyorsétterem, ahol a négylábúakat is szívesen látják 

Ha neked is van kutyád, biztosan ismerős a helyzet: kutyával egyszerűen sehova sem lehet bejutni. Rengeteg olyan étterem és kávézó található Budapesten, ami kutyabarátnak mondja magát, azonban ha betérsz, mégsem örülnek a kis kedvencednek. 

 

Ha egy kicsit megpihennél a nagy séta közepette, létezik egy szuper kutyabarát gyorsétterem Budán, ahol nem csupán téged, hanem a négylábú kedvencedet is szívesen látják! A PRE-GO egy igazi kutyabarát hely, ahol nem csupán a teraszon, de az étteremben is helyet foglalhatsz a kutyusoddal! Érdemes tehát kipróbálnotok ezt a helyet, ha egy kicsit megpihennétek egy különleges környezetben! 

 

Erzsébet téri kutyafuttató

Az Erzsébet téri kutyafuttató nagyon népszerű Budapesten, hiszen könnyedén megközelíthető, így mindig találni itt néhány gazdit a kutyusával. Nagy előnyként sorolható fel, hogy a hely nagyon tágas, így kényelmesen elférnek a négylábúak.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest