Ismerd meg a legjobb lánybúcsú helyszínt Budapesten!

Life of Budapest


Szerző: LK

A legjobb lánybúcsú helyszín Budapesten

Ha közeledik az esküvőd időpontja, akkor itt az idő, hogy megszervezd a lánybúcsút is! A következőkben adunk néhány hasznos tanácsot a szervezéshez, valamint bemutatjuk a legjobb lánybúcsú helyszín a főváros szívében! 

Ismerd meg a legjobb lánybúcsú helyszínt Budapesten!

Vészesen közeledik az esküvőszezon, így ha tavasszal mondod ki a boldogító igent, itt az idő, hogy szó legyen a lánybúcsúról is! Az esküvőnk életünk egyik legszebb napja, ám az előtte megrendezésre kerülő lánybúcsúra is örökre emlékezni fogunk, így nagyon fontos, hogy ez az esemény igazán jó hangulatban teljen.

 

A legtöbben a szervezésnél azt rontják el, hogy nem a megfelelő helyszínt választják, ami az egész lánybúcsúra rányomja a bélyeget. Mindenképp olyan helyszínt kell választanod, ami mindenki számára könnyen megközelíthető, hiszen senki sem akarna a lánybúcsú előtt órákat tölteni az utazással. Budapesten a legjobb helyszín a lánybúcsúhoz a Városliget, ahol több terem is várja a hölgyeket ezen a jeles napon.

 

A Városliget egy kiváló hely, ha lánybúcsú helyszínt keresel, hiszen legyen szó akár kis, akár nagy létszámú eseményről, a Városliget Rendezvény munkatársai megtalálják számodra a tökéletes termet. Ismerd meg jobban ezt a szuper helyszínt ide kattintva: Lánybúcsú helyszín Budapest

 

Melyik a legjobb időpont?

A lánybúcsút érdemes egy hónappal, de minimum két héttel az esküvő előtt megtartani. Semmiképp se az esküvő előtti éjszakára szervezd, hiszen az esküvő miatt így is nagy a stressz, a menyasszony pedig garantáltan nem tudná így magát igazán elengedni.

 

Kiket érdemes meghívni és milyenek legyenek a meghívók? 

Az esküvőre olyan barátnőket, rokonokat, kolléganőket érdemes meghívni, akik közeli kapcsolatban állnak a menyasszonnyal. Azzal mindenképp tisztában kell lenned, hogy 20 fő a maximum, de inkább 10 az ideális. 

 

Készíthetsz akár saját készítésű meghívókat, hiszen ezzel igazán személyessé teszed a meghívást. Az interneten már számtalan lehetőséget találunk, melyekből inspirálódhatunk. 

 

Játékok és feladatok a lánybúcsú alatt

Érdemes különféle játékokkal és feladatokkal elütni az időt, pl.: lehet tesztelni az arát kérdésekkel, amiből kiderül, mennyire ismeri vőlegényét, vagy játszhattok akár olyan játékot, amibe mindenkit bevontok: mondjatok magatokról két információt, amiből az egyik hazugság, a jelenlévők pedig döntsék el, melyik az.

 

Hagyománnyá vált, hogy a koszorúslányok, barátnők egyen pólót viselnek, az ara pedig valamilyen kiegészítőt kap, pl.: tiarát, szalagot, fátylat. Mielőtt elindultok az éjszakába, jó ötlet lehet egy szépítkezős délutánt tartani, ahol az összes lány egymást csinosítja ki.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Budapesti épületek, Érdekesség, Étterem, Rendezvényhelyszín, Rendezvényhelyszín Budapest