Lemezbemutatók és ünnepi koncertek Budapesten

Life of Budapest


Szerző: Kóti Angéla

A legjobb lemezbemutatók Decemberben

Lemezbemutatók terén Budapest Decemberben is zseniális lehetőségeket nyújt a komolyzene szerelmeseinek és a populáris dallamok kedvelőinek egyaránt. A következőkben fantasztikus koncertajánlókat olvashatsz az ünnepi repertoárból!

lemezbemutató koncertek Budapesten

A legjobb lemezbemutatók Decemberben

Az év utolsó hónapjában Budapest felpezsdül és a szokottnál is több lehetőséget kínál kikapcsolódás szempontjából. A karácsonyi programok tárháza szinte kimeríthetetlen, de mi azt gondoljuk, nincs jobb, mint zenével hangolódni az ünnepekre. Ennek örömére összegyűjtöttük a decemberi lemezbemutató koncertek listáját, ahol nem csak az emelkedett hangulatnak jut főszerep, hanem az újdonsült szerzeményeknek is.

 

Budapest Bár lemezbemutató koncert

 

A napokban jelent meg a népszerű együttes új albuma Ünnep címmel, amelyen 9 feldolgozás mellett 4 saját szerzemény is helyet kapott. Az új album dalait 2016. december 12-én hallhatjuk majd először a MOM Kulturális Központban. A lemezbemutató koncertnek van még egy küldetése a szórakoztatáson kívül. Minden megvásárolt jegy nettó árából 1000 Ft-ot a csepeli Majd megnövök óvodának adományoznak.

 

Időpont: 2016. december 12. (hétfő), 15.30 és 19.00,

Helyszín: MOM Kulturális Központ

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Advent, Budapest, Komolyzene, Koncert, Kultúra, Ünnep