Jelenleg a déli körforgalom csomóponti ágait érintő szegélyépítések zajlanak

Life of Budapest


Szerző: Lobu.hu

Forgalomkorlátozásba futhatnak ma az M3-as-on közlekedők

Változik ma a forgalmi rend az M3-as autópálya mogyoródi szakaszán az új felüljáró építési munkálatai, a pályalemez betonozása miatt. A csomópont nyárra várható átadása után javul a Hungaroring, valamint Fót és Mogyoród elérhetősége is – írja az infostart.hu. A közel 5 milliárd forintos beruházás 2017 októberében indult.

M3 autópálya felújítás

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. közleménye szerint a terelés kiépítése a 19-es kilométerszelvénynél, a Nyíregyháza irányába vezető oldalon kezdődik egy körülbelül 500 méter hosszú szakaszon. A munkálatok folytatódnak a főváros felé vezető oldalon is, így délután 3-ig kell korlátozásra számítani.

Az állványzat felállításához először a külső és a leálló sávot zárják le, majd a szükséges munkálatok elvégzését követően ezeket a sávokat megnyitják, hogy a belső sáv lezárásával ott is biztonságosan dolgozhassanak. Így az építési munkálatok alatt legalább egy vagy két sávon folyamatosan haladhatnak majd az autósok 80 km/órás sebességkorlátozás mellett.

Jelenleg a déli körforgalom csomóponti ágait érintő szegélyépítések zajlanak, folynak a vízépítési munkálatok, illetve sor kerül a vízelvezető árkok burkolására, hordalékfogók kialakítására, valamint az energiatörők telepítésére is.

 

Forrás: https://infostart.hu/belfold/2019/03/11/terelesekre-szamithatnak-kedden-az-m3-ason-autozok

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Rövid hírek