A repülőjegy foglaláshoz hasonló rendszerben gyakorlatilag reggeltől késő estig vannak választható időpontok félórás bontásokban az új étterem applikációban

Life of Budapest


Szerző: Lobu.hu

Magyar applikáció segít az éttermek üres időszakainak kihasználásában

Új magyar applikációt fejlesztettek az éttermek csúcsidőszakon kívüli kapacitásainak feltöltésére. Az alkalmazásban jelenleg 70 minőségi budapesti étterem ajánlja időpontra foglalható üres asztalait jelentős kedvezménnyel.

Étterem Budapest

A DiningHour fejlesztői az MTI-vel tudatták: céljuk, hogy csúcsidőszakon kívülre szervezzenek vendégeket az éttermeknek, így növelve az asztalok kihasználtságát és egyben csökkentve az ételek árát a felhasználók számára.   

Mint írták, míg a szállodák és a légitársaságok világszerte átlagosan 70 százalék feletti kihasználtsággal működnek, az éttermek esetében ez mindössze 35 százalék. A bizonyos idősávokban előforduló sok üres asztal nagyban megnöveli a cégek költségeit, ezért ételeiket is drágábban kell adniuk.

A repülőjegy foglaláshoz hasonló rendszerben gyakorlatilag reggeltől késő estig vannak választható időpontok félórás bontásokban. A vendéglátóhelyek között számos kategória fellelhető a nemzetközi konyhától a magyaros éttermeken, cukrászdákon és vegán éttermeken át egészen a Michelin-csillagos éttermekig.

A fejlesztők arra számítanak, hogy egy éven belül több száz hely közül választhatnak majd a felhasználók, és nem csak Budapesten, hanem idővel Magyarországon és a világ más országaiban is.

Forrás: https://adozona.hu/altalanos/Uj_magyar_applikaciot_fejlesztettek_az_ette_A0608T?s=hl

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Gasztronómia, Rövid hírek