Marseillebe közvetlenül

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Budapest-Marseille közvetlenül

Nemsokára lehetséges lesz Budapestről közvetlenül is Marseillebe utazni. Mutatjuk a részleteket a dél francia kikötővárosba utazással kapcsolatban.

Közvetlenül Marseillebe

Budapest-Marseille közvetlenül

Marseille eddig amolyan fekete folt volt a magyarok szeme előtt. Kissé messze is van autóval, vagy busszal, illetve repülővel sem lehetett közvetlenül eljutni oda. Ez azonban most megváltozik. A francia kikötőváros, a Taxi filmek főszereplője most már közvetlenül elérhető Budapestről is!

Akár már most elkezdheti szervezni a kirándulást Marseille-be. Persze nem a nyárra, hanem októberre, de akkor is pozitvum, hogy közvetlen repülőjárat létesül a két város közt. A francia város ugyanis az év végétől közvetlen repülőjárattal is elérhető lesz a magyar fővárosból. A Ryanair diszkont légitársaság a 2018/19-es téli menetrendi időszakban indítja el az új Budapest–Marseille járatot, amely hetente két alkalommal, kedden és szombaton közlekedik majd.

Marseille a Földközi-tenger partján fekszik, Franciaország második legnagyobb városa és legnagyobb kikötője. Lüktető, mediterrán hangulat jellemző rá, mely egyből magával ragadja az embert. Számtalan látnivaló és kiránduló hely van ott és a közelben. Tipikusan az a hely, melyet egyszer mindenkinek látnia kell.

A következő oldalon videó formájában be is mutatjuk a nevezetességeit!

címkék: